MILAN KRKOBABIĆ U BELOJ PALANCI: PUPS brine i o onima koji nikada neće stići do penzije

Pod sloganom "Svet pripada i nama" održana završna konvencija PUPS-a za lokalne izbore

  • 10

Završna konvencija PUPS-a za lokalne izbore, pod sloganom "Svet pripada i nama" održana je danas u Beloj Palanci.

PENZIONERI SU HEROJI SRPSKIH REFORMI! PUPS pozvao građane da se ujedine i izađu na izbore

U prepunoj sali Doma kulture, prisutnima se obratio predsednik PUPS Milan Krkobabić, ministar u Vladi Srbije zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća. Između ostalog, Krkobabić je istakao:

- PUPS pre svega brine o penzionerima, ali i zaposlenima, onima koji su bez posla i onima koji nikada neće stići do penzije. Broj 4 pod kojim je predata lista "Partija ujedinjenih penzionera Srbije - Milan Krkobabić", ima simboličnu vezu sa 4 nova ocila srpske politike, a to su red, rad, rezultat i odgovornost i samo uz poštovanje tih načela Srbija može da ide napred - rekao je Krkobabić.

Završavajući svoje obraćanje, predsednik PUPS-a je podsetio da je premijer Aleksandar Vučić juče u Beloj Palanci, izrazio očekivanje da će SNS osvojiti 60% glasova. Krkobabić je poželeo da im se ostvare očekivanja, a da će se PUPS zadovoljiti sa ostalih 40% i da bi to bila dobra koalicija, što je izazvalo gromoglasni aplauz u sali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA