SRBIJA DOBILA FANTASTIČNU FINANSIJSKU POMOĆ OD EVROPE: Evo koliko novca ulazi u budžet zbog migranata

- Ugovor je potpisan tokom sastanka predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića sa direktorom Banke za razvoj Saveta Evrope Rolfom Venzelom - saopšteno je iz vlade

  • 41

Srbija će dobiti 755.000 evra namenjenih izbeglicama i migrantima u našoj zemlji pošto je danas u Parizu potpisan ugovor o dodeli bespovratnih sredstava između Srbije i Banke za razvoj Saveta Evrope.

- Ugovor je potpisan tokom sastanka predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića sa direktorom Banke za razvoj Saveta Evrope Rolfom Venzelom - saopšteno je iz vlade.

PREMIJER SRBIJE: Carinska unija na Balkanu je dobra ideja za sve zemlje na tom prostoru!

To je nastavak pomoći od 2,5 miliona evra koje je Banka za razvoj Saveta Evrope već implementirala i najava novih grantova Vladi Srbije za njene buduće potrebe, kako migranata, tako i lokalnog stanovništva.

VUČIĆ: U Francuskoj smo dočekani kao iskreni prijatelji!

Takođe, obnovljeni su razgovori i Srbija će ubrzati implementaciju regionalnog programa za rešavanje stambenih pitanja izbeglih i interno raseljenih lica na teritoriji Srbije.

Predstavnici Banke za razvoj Saveta Evrope su istakli da Srbija predstavlja dobar primer kako se savesno i odgovorno troši novac Banke za razvoj Saveta Evrope.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zzz

    15. septembar 2016 | 13:42

    755000 je fantastična cifra?Za onolike migrante?Da li se to neko spreda sa nama?

  • Sale

    15. septembar 2016 | 13:58

    Jbt ovo je vama odlicna cifra, pa hrvatska je dobila oko sto miliona, da znaci sto miliona, a mi ni citav milion i to prenosite kao sjajnu pomoc???

  • Sale

    15. septembar 2016 | 13:48

    Samo ovoliko, nema sta jeftini smo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA