≫ 

Nikolić čestitao Putinu pobedu Jedinstvene Rusije

Predsednik Srbije je čestitku preneo ambasadoru Ruske Federacije Aleksandru Čepurinu

  • 5

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je danas predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu na pobedi stranke Jedinstvena Rusija na nedeljnim parlamentarnim izborima.

PUTIN PROGLASIO POBEDU: Evo šta je ruski predsednik rekao o rezultatima izbora (FOTO)

Predsednik Srbije je čestitku preneo ambasadoru Ruske Federacije Aleksandru Čepurinu sa kojim je u Beogradu razgovarao o planiranoj dinamici razvoja saradnje dveju zemalja, kao i o predstojećim susretima visokih zvaničnika Srbije i Rusije.

Predsednik Nikolić i ambasador Čepurin posebnu pažnju su posvetili zasedanju mešovitog međuvladinog komiteta, koje će biti održana do kraja ove godine.

Govoreći o predstojećem referendumu u Republici Srpskoj, ambasador Rusije je rekao da Ruska Federacija podržava stav Srbije da se ne meša u unutrašnje stvari Republike Srpske i ne utiče na održavanje referenduma.

ALEKSANDRA JE UNUKA LAVA TOLSTOJA, A PUTIN JOJ JE UNIŠTIO ŽIVOT: Sad preživljava pakao sa svojom decom (VIDEO) (FOTO)

Ambasador Čepurin je izrazio zadovoljstvo načinom na koji predsednik Nikolić pruža doprinos unapređenju odnosa između Srbije i Rusije, izrazivši nadu da će se i u narednim godinama takva praksa nesmetano nastaviti, saopštila je Pres služba Predsednika.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    20. septembar 2016 | 15:09

    Šta je problem sns-ovci? Što ste tako dvolični? Kad popriča sa Blerom,Kolindom,Merkel,Obamom..tad je to "dobro za Srbiju da širi dobre odnose" a kad je Putin u pitanju pljivanje..,,plaćenici!!!!

  • peacemaker

    20. septembar 2016 | 14:22

    E sad mogu da spavam kad znam da je Toma cestitao Putinu

  • Vujasin

    20. septembar 2016 | 14:33

    A koje taj Nikolić?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA