Vučić na Ist Vest institutu u Njujorku o ulozi Srbije

Vučić će govoriti o mnogim temama, o presudnoj ulozi Srbije u postizanju regionalne stabilnosti na Balkanu, ali i o migrantskoj krizi

  • 63

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, koji je trenutno u poseti SAD, održaće večeras predavanje na Institutu "Ist Vest" (EWI) u Njujorku, gde će, između ostalog, govoriti o regionalnoj stabilnosti i migrantskoj krizi.

VUČIĆ DRŽI PREDAVANJE NA UNIVERZITETU U FRANCUSKOJ: Stabilan Balkan kao uslov napretka Evrope

Vučić će, kako se navodi na sajtu "Ist Vest" instituta, govoriti o mnogim temama, o presudnoj ulozi Srbije u postizanju regionalne stabilnosti na Balkanu, ali i o njenoj ulozi u povezivanju Rusije i Evrope, Evrope i Srednjeg Istoka i migrantskoj krizi.

"Ist Vest" institut na svom sajtu navodi i biografiju premijera Vučića, ocenjujući da ima dugu i istaknutu političku karijeru.

Ovaj institut je nezavisna nevladina organizacija koja se bavi nalaženjem načina za smanjenje međunarodnih sukoba i rešavanje problema koji predstavljaju pretnju za bezbednost i stabilnost u svetu.

Direktor i predsednik prestižnog američkog instituta je Kameron Manter, bivši američki ambasador u Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marchmelow

    21. septembar 2016 | 20:18

    Ovaj institut se bavi nalaženjem načina za smanjenje međunarodnih sukoba i rešavanje problema koji predstavljaju pretnju za bezbednost i stabilnost u svetu. Mislim da Vucic moze izneti mnoge ideje ali i resenja kada se radi o pitanjima mira i stabilnosti s obzirom da je Srbija postala stub stabilnosti i mira u regionu za vreme njegove vlasti.

  • Dejan

    22. septembar 2016 | 07:57

    Vucic ce nam omoguciti stabilnost i bolji zivot.

  • daca

    22. septembar 2016 | 08:32

    Srbija je svojim delovanjem dala dobar primer u regionu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA