ĐINĐIĆ JE BIO SLOBIN PROJEKAT, ŽELEO GA JE ZA PREMIJERA: Tvrdi Hadži Dragan Antić najbliži Miloševićev saradnik!

- Trebalo je da Đinđić bude predsednik Slobine Vlade, ali su mu zahtevi bili nerealni, tražio je prevelik broj svojih ministara - rekao je bivši generalni direktor "Politike"

  • 25

Bivši generalni direktor "Politike" Hadži Dragan Antić, inače jedan od najbližih saradnika Slobodana Miloševića tvrdi da je pokojni lider SPS sredinom devedesetih za mesto premijera u njegovoj Vladi hteo da izabere Zorana Điđića, pa čak i da mu je nudio fotelju.

LDP: Koji političar je naredio ubistvo Đinđića?

Hadži Antić, poznatiji po nadimku Struja, u intervjuu za "Nedeljnik" rekao je da je Milošević pomagao Đinđiću da sa vrha DS čak svrgne i Dragoljuba Mićunovića. Istovremeno, on navodi da je bivši predsednik Jugoslavije, sadašnjeg lidera socijalista Ivicu Dačića smatrao izdajnikom.

- Postojao je državni plan da se sruši Mićunović i na čelo DS dovede Đinđić. Šapnuo sam Mićunoviću: "Imaš poruku od Slobe, imaš mesto ambasadora SAD". Šlogirao se tu. Znao je da je "mrtav".... Trebalo je da Đinđić bude predsednik Slobine Vlade, ali su mu zahtevi bili nerealni, tražio je prevelik broj svojih ministara... O rukovodstvu SPS na čelu sa Dačićem mislim sve najgore. Milošević i ja smo ga otpisali još u Hagu. Milošević je tada meni za njega rekao da je ratluk. Dačić je doživljavan kao izdajnik - samo su neki od najzanimljivijih delova iz intervjua datog Nedeljniku.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gistro

    30. septembar 2016 | 12:25

    Jel vam je poznato da je ovaj bio decko Marije Milosevic? Nadje vreca zakrpu.

  • severnetribine

    30. septembar 2016 | 12:37

    Kakav licemer! Ovaj covek je primer poltronstva, ulizistva, klevetnika za medalju! Jedan redak primer pokvarenosti! Ko je i malo pratio njegov rad devedesetih videce primer za psihologiju, za udzbenik! Sve sto je taj covek radio je obelezeno lazima ,podmetanjem, kompromitovanjem drugih, opanjkavanjem i neverovatnim licemerjem!!

  • shtangla

    30. septembar 2016 | 12:24

    Steta sto nam je ovaj umakao 5.10.2000. Milanovic nije. Ali slabo smo to odradili, slabo...Tada je tamo neki vikao "da mu se sudi, da mu se sudi..." I svi ga pustise! GRESKA!! Postedis stetocine i ovako se vraca! Zato nam je ovako dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA