SAD NEK PODNESE OSTAVKU: Vulin o Jankoviću

Gospodin Janković nije nikakav zaštitnik građana, on je zaštitnik samo sebe, svojih prava, svojih političkih potreba - rekao je Vulin

  • 21

Zaštitnik građana Saša Janković tu važnu instituciju koristio je samo u političke svrhe i isticanjem kandidature za predsednika Republike vreme je da zvanično podnese ostavku, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin. Prema njegovim rečima, Janković “očigledno nijednu preporuku nije doneo kao zaštitnik građana”, već samo kao politički protivnik.

Stefanović: Janković ne zastupa interese svih građana

Mihajlovićeva: A sad i ostavka Jankovića

- Gospodin Janković je ovim pokazao da sve što smo govorili o njemu je istina, a sve ono što je on govorio o nama je laž i sve što je radio svih ovih godina, sve kritike koje je upućivao i prema vladi i predsedniku vlade Vučiću, obično, i ministru Stefanoviću i meni, radio je to kao naš politički protivnik, a ne kao zaštitnik građana - rekao je Vulin za Tanjug.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Naglasio je da je Janković “važnu, dragocenu instituciju (ombudsmana) koristio i obrukao, samo tako što ju je koristio u političke svrhe”, te da je “sada vreme i da zvanično podnese ostavku”.

- Da zvanično podnese ostavku i da se ponaša onako kao što mi znamo da se ponaša već dve godine- kao političar, čovek koji pokušava da ostvari svoju političku karijeru, a nikako da štiti građane ove žemlje - istakao je Vulin.

Prema njegovim rečima, Janković “očigledno nijednu preporuku nije doneo kao zaštitnik građana”, već samo kao politički protivnik.

- Nijednu ideju nije sproveo, nijednog građanina nije zaštitio, osim ako nije mislio da će mu to doneti još poneki glas. Sve ono što ja o zaštitniku građana evo govorim već dve godine, pokazalo se kao istina. Gospodin Janković nije nikakav zaštitnik građana, on je zaštitnik samo sebe, svojih prava, svojih političkih potreba - rekao je ministar.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Građanin

    26. decembar 2016 | 13:38

    Većih štetočina i zlotvora od ovih na vlasti ,nema!

  • Sasa

    26. decembar 2016 | 13:57

    Evo ga, javio se i on. Dezurna kuca u selu koja mora sve da oblaje. Cime te to Vucic zaduzio pa obavljas prljave poslove za njega? Ili si samo svestan koliko si nesposoban i da ti je to jedini nacin da budes uz vlast?

  • Xman

    26. decembar 2016 | 13:34

    Jaooooj Vucicu kako ces da padnes samo zbog ovakvih ljudi koje si oziveo i kojima si dao mogucnost da nas truju svojim glupostima svaki dan. Da ti je stalo do normalne Srbije podrzao bi i ti Jankovica, a ne nepismene rusofile koji nas vec decenijama vuku na dno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA