≫ 

KAO CIRKUSANT: Saša Radulović svirao i pevao u Skupštini kao da je u kafani (VIDEO)

Nerealne scene iz hola Narodne Skupštine Republike Srbije

Šef poslaničke druge "Dosta je bilo" Saša Radulović zapevao je danas posle glasanja u Skupštini Srbije u holu parlamenta Bajaginu pesmu "Pada vlada", preneo je N1.

Knežević za Telegraf: SNS ima 10-15 kandidata za predsednika države (VIDEO) (FOTO)

MIHAJLOVIĆ: Nikolić se još nije kandidovao za predsednika, ne znam da li bih ga podržala

Radulović je, u skupštinskom holu, svirao gitaru i pevao zajedno sa poslanicima Dosta je bilo, a "nastup" kojim je narušio ugled institucije Skupštine je prilično šokirao okupljene novinare u tom trenutku.

Lider ovog pokreta je mesto odakle se obraćaju poslanici u najvišem zakonodavnom telu iskoristio za svoj "performans", koji je daleko od primerenog nastupa narodnih predstavnika, što možete videti na snimku regionalne televizije.

Međutim, Radulović se nije zaustavio sa muziciranjem u holu Skupštine Srbije, već je ušao i plenumsku salu, gde je takođe pokazao svoje umeće.

Kao što se može videti i na snimku, nonšalantno i bez imalo stida, digao je nogu među stolice predviđene za sedenje narodnih poslanika tokom zasedanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA