Mihajlović: Između Nikolića i Dačića, glasaću za Vučića

Prema njenim rečima, premijer Srbije Aleksandar Vučić je jedini koji bi kao zajednički kandidat vladajuće koalicije pobedio u prvom krugu predsedničkih izbora

  • 20

Između kandidata za predsednika Srbije Tomislava Nikolića i Ivice Dačića, glasaću za Aleksandra Vučića, izjavila je danas potpredsednica Vlade Srbije i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović.

Hladno vreme skupo košta Srbiju: Samo šteta na železnici je 3,7 miliona dinara!

Srbija zbog zaleđenih reka dnevno gubi 50.000 evra

Mihajlović je za "Blic" rekla da je dosadašnji predsednik Srbije Tomislav Nikolić dobro obavljao svoju funkciju u prethodnih pet "mirnih" godina, kao i ministar spoljnih poslova i lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić, koji je gotovo tri godine "sasvim korektno" vodio srpsku diplomatiju.

- Ali između kandidata za predsednika Tomislava Nikolića i Ivice Dačića, ja ću glasati za Aleksandra Vučića - kazala je Mihajlović.

Prema njenim rečima, premijer Srbije Aleksandar Vučić je jedini koji bi kao zajednički kandidat vladajuće koalicije pobedio u prvom krugu predsedničkih izbora.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA