Radikali ostaju bez članstva u Toplici: Opštinski odbor u Prokuplju prešao u SNS

Više od pola Opštinskog odbora i deo članstva SRS u Prokuplju danas je prešao u SNS

  • 30

Više od pola Opštinskog odbora i deo članstva SRS u Prokuplju danas je prešao u SNS, a kao razog tome navode da centrala ne pokazuje interesovanje za lokalne odbore. Ukupno trideset članova radikala u Prokuplju potpisalo je pristupnice SNS, a potpredsednik ove stranke u Prokuplju Zlatan Miljković naglasio je da je svaki pojedinac koji smatra da će svojim ličnim angažoovanjem doprineti razvoju sredine u kojoj živi dobrodošao.

Šešelj imao incident ispred Skupštine Srbije

ČIJI LJUDI SADA SEDE U SKUPŠTINI: Janković i Jeremić do poslanika bez izbora?

- U pitanju je lični čin svakog od nas, jer smo prepoznali snagu u SNS i njenu volju da razvije ovaj kraj. Danas je trideset naših članova potpisalo pristupnice SNS, a narednih dana biće ih još - kazao je predsednik SRS u Prokuplju Vladimir Đorđević.

Komentarišući odluku radikala, potpredsednik SNS u Prokuplju Zlatan Miljković istakao je da je za SNS ovaj korak dokaz dobre politike koju stranka vodi.

- Srpska radikalna stranka je već 27 godina na političkoj sceni. Oni su u nama prepoznali snagu koja se pre svega bori za poboljšanje života svih građana Srbije, posebno kada je reč o lokalnom nivou. To što su nam se priključili dokaz je da smo na dobrom putu - naglasio je Miljković.

SRS ovim potezom bukvalno prestaje da postoji u Toplici, jer je nedavno centrala isključila predsednika Okružnog odbora SRS Marka Milenkovića, a odbor u Žitorađi koji je do samo pre mesec dana bio najjači ne samo u Toplici se potpuno raspao.

Daljinac baner

(B.R. - Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    20. april 2017 | 12:54

    Prepoznali su politiku koja Srbiji donosi dobre rezultate i žele da podrže tu politiku!

  • Natasa

    20. april 2017 | 12:54

    Svako ide tamo gde misli da ce mu biti bolje.

  • Marko

    20. april 2017 | 13:26

    Odavno nisam video bolju odluku radikala,svaka cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA