Patrijarh Irinej: Bitno mi je ko će biti premijer

Nije da mi nije bitno ko će biti premijer - jeste, bitno mi je, ali kako ja na to uopšte mogu da utičem - rekao je patrijarh

  • 40

Patrijarh srpski Irinej kaže da se "apsolutno ne meša" u izbor budućeg premijera, da mu jeste bitno ko će biti na tom mestu, ali da na izbor ne pokušava da utiče ni na koji način.

Vučić je jedini koji može i treba da donese odluku o novom premijeru: Marija Obradović za Telegraf o sednici Predsedništva SNS (VIDEO) (FOTO)

Ne nagađajte više, strpite se koji dan: Vučić o novom premijeru

- To da se ja mešam u izbor budućeg premijera obične su novinarske podmetačine. Apsolutno se ne mešam, niti na to pokušavam da utičem, ni na koji način - rekao je patrijarh za "Alo".

- Nije da mi nije bitno ko će biti premijer - jeste, bitno mi je, ali kako ja na to uopšte mogu da utičem - dodao je on.

Upitan da li veruje da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić napraviti dobar izbor i za mesto premijera predložiti pravu osobu Irinej je rekao:

- Iskreno se nadam da će biti onako kako treba da bude - zaključio je on.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    9. jun 2017 | 13:18

    Naravno da i svestenstvo zeli da Srbijom upravljaju odgovorni i marljivi ljudi, ali se kao i do sada nece mesati u odlucivanje.

  • Masa

    9. jun 2017 | 15:27

    Svima nama je bitan izbor novog preminera. Nadamo se najboljem!

  • vlade

    9. jun 2017 | 17:54

    Svima je jako bitno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA