Nikolić i patrijarh Irinej o obeležavanju Milanskog edikta

Predsednik Srbije razgovarao je danas sa poglavarom SPC u Patrijaršiji srpskoj u Beogradu

  • 1

Patrijarh srpski Irinej razgovorao je danas u Patrijaršiji srpskoj u Beogradu sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem o svečanom obeležavanju jubileja Milanskog edikta.

Sastanku su prisustvovali episkopi bački Irinej, niški Jovan i raško-prizrenski Teodosije, kao i Mileta Radojević, direktor Kancelarije za saradnju sa tradcionalnim Crkvama i verskim zajednicama i Darko Bulatović, predstavnik Grada Niša, objavljeno je na sajtu Srpske pravoslavne crkve.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sova

    4. septembar 2013 | 10:37

    Da li se zna da je Medijana u Nisu zapustena, zarasla u korov, tuzno i napusteno mesto... Muzejska zgrada zatvorena zbog "renoviranja" a svi, ali bas svi mozaici konzervirani, zapecaceni a preko njih pesak, sljunak, korov... Grupa gostiju sa stranog univerziteta se pre dva dana razocarana vratila kuci nakon hiljada predjenih kilometara kako bi se divili umetnosti Starog Rima. Mladic - kustos, arheolog je postidjen stajao i pokusavao da barem svojim izlaganjem umanji razocarenje. Na velikoj vrucini nije bilo moguce kupiti ni pola kapljice vode. Kome se obratiti za objasnjenje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA