Jeremić u Kući slavnih u Ujedinjenim nacijama! (FOTO)

- Kao ministar sam sprovodio politiku usaglašenu od strane državnog vrha, u skladu sa Ustavom i odlukama Narodne skupštine - napisao je Jeremić na Tviteru

  • 5

Doskorašnji predsednik Generalne skupštine Ujedinjenih nacija Vuk Jeremić pohvalio se na svom Tviter profilu svojom slikom u Holu slavnih, pored fotografija dosadašnjih predsednika Generalne skupštine UN.

Vuk Jeremić je na svom profilu na društvenoj mreži Tviter uz fotografiju na kojoj se njegov portret nalazi u društvu dosadašnjih predsednika Generalne skupštine UN, kratko napisao "UNGA Hall of Fame... :)".

Odlazeći predsednik GS UN je, između ostalog, tvitao i o svojim planovima za budućnost, pa je tako i napisao da osniva institut koji će se baviti međunarodnim odnosima i održivim razvojem, i dodao:

"Kao ministar sam sprovodio politiku usaglasnenu od strane drzavnog vrha, u skladu sa Ustavom i odlukama Narodne skupstine...", napisao je na svom profilu Jeremić.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    25. septembar 2013 | 12:41

    Koji samoreklamer. Vreme je da se udomi u neku partiju.

  • mata-tata

    25. septembar 2013 | 13:44

    Gospodin Jeremic, tako mlad, tako fin, tako perspektivan, tako skolovan, tako diplomirani cetnik...

  • Zaklina

    25. septembar 2013 | 13:12

    Stravo i uzasu, bolesni karijerista! Sto nisi u svojoj struci radio dan jedan, kad si vec zavrsio takve skole! ili su platio skolovanje i diplomu da bi nama prodavao pamet...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA