Babić: Vanredni izbori treba da budu raspisani

- Odluka o vanrednim parlamentarnim izborima biće doneta na stranačkim organima, precizirajući da će ona biti doneta nakon sednice Glavnog odbora stranke - kaže šef poslaničke grupe SNS-a u Skupštini Srbije

  • 1

Šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić pridružio se danas svojim stranačkim kolegama u stavu da treba da budu raspisani vanredni parlamentarni izbori.

 

Babić je novinarima u parlamentu, rekao da će odluka o vanrednim parlamentarnim izborima biti doneta na stranačkim organima, precizirajući da će ona biti doneta nakon sednice Glavnog odbora stranke.

 

On nije želeo da licitira datumima kada bi sednice stranačkih organa mogle da budu održane, kao ni kada će biti održan Glavni odbor SNS.

 

- Uz svu odgovornost i posvećenost koju ima Aleksandar Vučić u poslu koji je pred nama u narednoj godini i koji od nas građani Srbije očekuju da uradimo, verujem da sa snažnijim kapacitetom to možemo da uradimo mnogo bolje - istakao je Babić.

 

 

SNS, prema njegovim rečima, nikada nije bežala od odgovornosti niti ju je prebacivala na partnere, a kao najveća i najdominantnija stranka u vlasti, samim tim je i najodgovornija.

 

Na pitanje novinara šta sve treba naprednjaci da srede u svojim redovima, Babić je rekao da ne vidi šta treba da se sređuje, i dodao: "Hvala na pitanju, dobro smo. Veoma odgovorno radimo".

 

Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas da je poverenje građana koje je SNS dobila na lokalnim izborima ponos ali i obaveza, i da je zato vreme za vanredne parlamentarne izbore, a takav stav dele i i potpredsednici stranke Nebojša Stefanović i Goran Knežević.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gogi

    16. decembar 2013 | 16:41

    Babic je zelenas iz Vrnjacke Banje.Znaci kriminalac.Bio je pod istragom i za zaloupotrebe preprodaje geobnih mesta,dok je radio u komunalnom preduzecu.Obican je poltron i dvolicna lisica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA