Šutanovac: Tačno je, saslušavan sam u policiji

- Razgovor je bio vrlo korektan, odgovarao sam na sva pitanja. Odazvaću se svakom pozivu nadležnih organa, sve u skladu sa zakonom - kaže bivši ministar odbrane, koji je dao izjavu MUP povodom prijave za neprijavljivanje dela vlasništva nad stanom na Vračaru

  • 4

Bivši ministar odbane Dragan Šutanovac potvrdio je da je odgovarao na pitanja u policiji povodom prijave za neprijavljivanje dela vlasništva nad stanom na Vračaru.

Krivičnu prijavu protiv njega podnela je Agencija za borbu portiv korupcije.

- Kao što sam najavio, odazvaću se svakom pozivu nadležnih organa. Sve u skladu sa zakonom. Razgovor je bio vrlo korektan, odgovarao sam na sva pitanja, i to je to - izjavio je Šutanovac za "Press".

List navodi da je Šutanovac u petak dao iskaz u policiji povodom krivične prijave Agencije za borbu protiv korupcije, koja ga tereti za neprijavljivanje jedne desetine idealnog dela stana od 63 kvadrata u centralnom beogradskom naselju Vračar.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko Bitan

    8. septembar 2012 | 13:44

    onu, koju su nalazili i dosad. Ko je to odgovarao pa ti je cidan moj komentar? Ako slucajno bude lezao u zatvoru, debelo ce to naplatiti!

  • Niko Bitan

    8. septembar 2012 | 12:02

    @Nado, nema od toga nista! Nasli su oni vec rupu u zakonu!

  • Nada

    8. septembar 2012 | 10:58

    GOTOV JE! Samo da se zna: prema članu 72 Zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije, funkcioner koji ne prijavi imovinu Agenciji ili daje lažne podatke o imovini, u nameri da prikrije podatke o imovini, kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina. Pravne posledice osude Član 73. - Funkcioneru koji je osuđen na kaznu zatvora za krivično delo iz člana 72. ovog zakona, prestaje vršenje javne funkcije, odnosno prestaje radni odnos, u skladu sa zakonom. - Funkcioneru koji je osuđen na kaznu zatvora za krivično delo iz člana 72. ovog zakona, zabranjuje se sticanje javne funkcije u roku od deset godina od dana pravnosnažnosti presude. Zakon ne predviđa nikakve uslovne kazne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA