ZAROBLJENA U TELU STARICE: Ona ima samo 29 godina, a izgleda kao da joj je 80 (FOTO)

Bolest je prouzrokovana mutacijama na genima, koji su uključeni u formiranje i funkcionisanje elastičnih vlakana, što čini da oboleli izgledaju više decenija starije nego što zapravo jesu

  • 0

Hu Huan (29) iz kineske provincije Henan rodila je sina 2003.godine, ali ubrzo posle porođaja doživela je značajne fizičke promene. Ona je odjednom počela da liči više na baku ovog deteta nego na njegovu majku.

Ovoj ženi dijagnostifikovana je bolest cutix laxa, koja predstavlja poremećaj na vezivnom tkivu, pri čemu koža obolelog postaje opuštena i neelastična. Osobe sa ovim poremećajem stare naglom brzinom, pa je tako i Hunanova došla u situaciju da izgleda kao 80-godišnjakinja.

Prema podacima Nacionalnog instituta za zdravlje, prijavljeno je oko 200 slučajeva porodica u kojima se pojavilo ovo neobično oboljenje. Bolest je često prouzrokovana mutacijama na genima koji su uključeni u formiranju i funkcionisanju elastičnih vlakana. Ovo može predstavljati ozbiljan problem, jer se radi o obezbeđivanju snage i fleksibilnosti vezivnog tkiva, što je važno za ceo organizam i telo.

Mlada majka danas izbegava da se ogleda i da se pojavljuje u javnosti, zbog njenog sadašnjeg spoljašnjeg izgleda. Ona takođe kaže, da je se njen sin stidi i da su se izuzetno udaljili zbog novonastale situacije. Kineskinja je pokušala čak dva puta da izvrši samoubistvo, ali ipak tvrdi da najveću podršku dobija od svog muža.

Kako bi se osećala bolje i kako bi joj se napokon povratilo samopouzdanje, ona je 30. novembra krenula i na specijalne medicinske zahvate u Šangaju kako bi joj uradili korektivne operacije.

(Telegraf.rs/ Izvor: myfoxchicago.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA