Kinezu zašili šaku za nogu (FOTO)

Kinezu Ksjao Veju koji je u incidentu na poslu izgubio šaku doktori su zašili taj deo tela za nogu. Oni su bili prinuđeni na taj zahvat jer moraju da mu saniraju povrede na ruci kako bi mogli ponovo da spoje šaku i ruku

  • 12

Kinezu Ksjao Veju, koji je nesrećnim slučajem ostao bez šake na desnoj ruci, doktori su spojili taj deo ruke za nogu kako bi šaku održali u životu.

 

Momku je mašina na poslu kojem radi odsekla šaku. Ksjao je u tom incidentu izgubio dosta krvi, ali je ipak spasen jer su njegove kolege na vreme reagovale.

 

 

Po dolasku u bolnicu lekari su njegovu šaku morali da zašiju za nogu kako bi taj deo tela imao dovoljno krvi. Oni su se odlučili na taj korak pošto su morali da mu saniraju i povrede koje je zadobio na ruci. Čim rane na ruci budu sanirane, lekari će mu ponovo spojiti šaku za ruku.

 

- Bio sam u šoku kada mi je mašina odsekla ruku. Kolege su mi pomogle i odvele me u bolnicu. Još sam mlad i ne mogu da zamislim život bez desne ruke - izjavio je Ksjao, koji u bolnici u gradu Čanša čeka na operaciju.

 

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Drgag

    17. decembar 2013 | 13:45

    Trude se da pomognu momku, šta je ovde čudno. Kod nas bi je bacili u smeće.

  • Neo

    17. decembar 2013 | 14:01

    Sve je ovde logicno i odlicno!spasice momku saku!

  • dexter

    17. decembar 2013 | 14:17

    Bar sad može da češka tabane! Ok je ovo ako dečku mogu da spasu šaku, daj bože!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA