JEZIVO: Deca se zapalila imitirajući scenu iz crtaća! (VIDEO)

Dva dečaka u Kini zadobila su opekotine na 80, odnosno 40 odsto tela, jer su imitirala scenu iz crtanog filma u kome vuk veže kozu za drvo i zapali je

  • 3

Kineski sud je presudio da je producent jednog popularnog dečjeg crtanog filma delimično odgovoran za povrede koje je pretrpelo dvoje dece kad ih je njihov prijatelj zavezao za drvo i zapalio, imitirajući tako jednu scenu iz crtaća, objavili su lokalni mediji.

Kineska novinska agencija Sinhua je navela da su dvojica braće iz istočne provincije Ðangsu, stari sedam i četiri godine, zadobili opekotine na 80, odnosno 40 odsto tela, prenela je agencija AP.

Njihov desetogodišnji prijatelj, koji ih je zapalio, rekao je policiji da je želeo da kopira scenu iz crtanog filma "Umilna koza i ogromni vuk".

Glavna radnja tog crtaća, koji je veoma popularan među decom i odraslima, vrti se oko vuka koji pokušava da uhvati kozu i spreči je da pobegne, ali bezuspešno. Među scenama iz crtanog filma su i one kad kozu potope u vrelu vodu ili pogube na elektičnoj stolici, dok vučica redovno bije vuka po glavi tiganjem kad on naveče ne donese hranu za večeru.

Prema presudi suda, za taj zločin su odgovorni zakonski staratelji desetogodišnjaka, kao i producentska kuća "Kriejtiv pauer entertejning", koja je proizvela crtani film.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Strasno

    19. decembar 2013 | 12:20

    Zasto bi iko bio odgovoran za ovo?Kada su pravili crtani,nisu valjda morali da razmisljaju yda ce neka retardirana deca to da imitiraju

  • Burduš

    19. decembar 2013 | 12:46

    To je super Crtani, mozda bi ovaj crtani bio bolji kako mali Brat veze seku za krevet i siluje je. Kakvi su to monstrumi koji mogu praviti takve crtane filmove

  • Aja

    20. decembar 2013 | 08:30

    Ma dak da zapalis drugare sa 10 godina , zar nisu kinezi pametan narod ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA