Znate li koliko minuta je potrebno da se zaljubite?

Prvi dejt može da traje satima, ali je dokazano da čovek za nešto više od desetak minuta donosi odluku da li će mu osoba s kojom je na sastanku biti ljubavna polovina ili neće

  • 21

Iako muvanje i upoznavanje pre prvog poljupca između muškarca i žene zna da traje, ne samo satima, već danima, istraživanja pokazuju da mnogi već nakon dvanaestog minuta odlučuju da li će im dotična osoba biti ljubavna polovina ili neće.

Da je celih 12 minuta dovoljno da nekog inpresionirate ili da neko impresionira vas, pokazala je studija francuske osiguravajuće kuće "Axa" koja je rađena u saradnji sa preko 2.000 ispitanika.

Rezultati su pokazali kako među ono što najviše privlači suprotan pol spadaju osmeh, kontakt očima, ton glasa, ali i lep stajling. S druge strane, ono što ih najviše odbija je svakako loš miris tela, loš zadah, psovanje, ali i preterana ozbiljnost.

Ipak, studija je istovremeno obelodanila podatak da većina muškaraca i žena donose odluku i pre prvog dejta, tako što po društvenim mrežama čačkaju i proveravaju sve i svašta o potencijalnim partnerima.

Istovremeno se pokazalo kako su muškarci mnogo blaži prilikom osuđivanja pa vrlo često, i pored svih mana, pružaju ženi drugu šansu, što nije slučaj sa damama koje odmah u korenu seku svaku mogućnost dalje saradnje sa dotičnim frajerom koji je ostavio loš prvi utisak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA