Želite uspešnu i uzbudljivu vezu? Spavajte goli!

Ukoliko pored svog muškarca ili svoje žene spavate u pidžami, vreme je da se razgolitite! Nećete verovati kako to uticati na vašu ljubav

  • 7

Sudeći prema nedavno rađenim istraživanjima, tajna uspešne veze ili braka i nije neka komplikovana stvar. Sve što treba je da skinete svu odeću sa sebe i zaspite zagrljeni sa voljenom osobom.

Studija koja je rađena u saradnji sa preko 1.000 Britanaca pokazala je kako su parovi koji spavaju goli (njih 57 odsto), srećniji i zadovoljniji od parova koji spavaju odeveni.

Takođe je dokazano da četiri od deset Britanaca spava bez odeće, a čak 45 odsto njih je starije od 55 godina.

Stefani Ratklif koja se nalazila na čelu ovog istraživanja objasnila je na koji način golotinja u krevetu utiče na sreću u vezi ili braku. Prema njenim rečima, gola koža na mekoj posteljini može da podstakne želju za intimnošću, zbog čega se partneri u krevetu konstantno osećaju uzbuđeno i lepo.

Dakle, želite li iskrice u vezi, već večeras se uputite u krevet bez odeće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jendva

    1. jul 2014 | 11:33

    Sve to lepo zvuci ali ja ne mogu da spavam sa devojkom nijedno vece jer ne zivim sam. Zasto ne zivim sam? Zato sto je nasa zemlja preskupa za zivot pa ne mogu da iznajmim (ili ne daj Boze kupim) stan. I tako se vidjam sa devojkom napolju, povremeno ispraznim stan pa se intimno druzimo na nekoliko sati i tako. Dok ovo kucam shvatam zasto ovoliko mladih ljudi hoce u inostranstvo. Tamo ce mozda da zive ispod proseka ali ce biti kraljevi za nas ovde, moci ce od plate da priuste ono sto je u Evropi normalno a kod nas lusuzno- moci ce da zive od plate. Steta, imamo lepu zemlju.

  • Jovana

    1. jul 2014 | 17:33

    Podržavam golo spavanje :D Jendva ne znam koliko godina imaš,ali nije za sve kriva država,i preko se rade po dva posla da bi se pristojno živelo,opet u nekom tuđem stanu... Nađi motivaciju,ne traži palatu i veruj mi i ovde se sve može ;) a da spavate zajedno,goli,možete i u vreći pod vedrim nebom,bar brdašca sa šumicom ima,a i lepo je vreme :))) Sve se može kad se hoće,od kukanja,i krivljenja drugog niko nikad ništa nije dobio ;)

  • x

    1. jul 2014 | 12:04

    Da,bas je pametno spavati go po ovoj vrucini s partnerom. Odvratan je odecaj kad pocnu da se lepe jedno za drugog zbog vrucine i znoja. Nemaju svi klimu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA