MOZAK ŠALJE SIGNAL JAJNICIMA, A ONDA ŽENA PROIZVODI SLUZ: Umrećete od smeha kad čujete objašnjenje veroučiteljke kako se prave deca!

- Mozak žene prepozna kad je vreme za začeće i signale šalje jajnicima koji počinju da se budite, stvarajući sluz. Žena tu sluz može i da oseti – ovo je samo deo predavanja jedne profesorke veronauke iz Hrvatske

  • 4

Katolička veroučiteljka iz Vodica, Marija Fridrih, održala je u četvrtak uveče, u gradskoj biblioteci u Šibeniku, predavanje na temu što lakšeg ostajanja u drugom stanju. Ona se najviše zalaže za Bilingsovu metodu začeća, koja takođe može da se koristi i kao metod za sprečavanje trudnoće.

Radi se o prirodnoj metodi kontracepcije, koja se temelji na posmatranju cervikalne sluzi. Nekoliko dana pre ovulacije sluz postaje obilnija, bistrija i elastična. Nakon ovulacije sluz postaje lepljiva i gušća, a zatim nestaje. Apstinencija se preporučuje od pojave prvih znakova sluzi do četiri dana nakon najobilnije pojave sluzi.

Mnogi se kunu u pouzdanost ove metode, ali mora se priznati da je ova profesorka zaista na smešan način pokušala da dočara njene prednosti svojim slušaocima:

- Mozak žene prepozna kad je vreme za začeće i signale šalje jajnicima, koji se počinju buditi stvarajući sluz. Žena tu sluz može i osetiti i videti i, a u toj tečnosti spermatozoidi ostaju do pet dana i čekaju ovulaciju - rekla je Fridrihova, majka troje dece nastale, kako je kazala, upravo zahvaljujući Bilingsovoj metodi koja je i u 21. veku iz nekog razloga tabu tema.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- U današnjem svetu kontracepcije, u kojem farmaceutska industrija uveliko ubire novac, zaboravljamo slušati svoje telo, a ono nam može reći puno i o začeću i o Bogu. Bilingsova metoda može da pomogne i da se zatrudni, ali i da se neželjena trudnoća spreči - istakla je ova nastavnica.

Istakla je da se Bilingsovom metodom može i poboljšati seks u braku jer, kako kaže, ne vodite li ljubav tokom ovulacije, nakon što ona prođe, vaša želja za seksom biće samo jača.

(Telegraf.rs / 24sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    13. mart 2015 | 18:20

    Питала би ову вјероучитељку- како ментално обољеле жене,и жртве силовања остају трудне?

  • BobRock

    16. mart 2015 | 09:32

    Nisam umro od smeha, vec sam zgrozen i nervozan/uplasen, ovakvi ludaci zaustavljaju razvoj covecanstva oduvek...

  • Slikar

    15. mart 2015 | 11:41

    Sta li sve salje njen mozak?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA