Ona ima struk širok DVA I PO METRA, ali je uspela da nađe MUŽA! Evo i kako

Da li ste nekad videli damu koja ima ovoliki obim struka? Gejla je žena koja ima ogroman stomak, ali je sasvim zadovoljna svojim izgledom. Štaviše, to je ne sprečava da uživa u životu. Ovo je njena tajna

  • 21

Gejla Nufild ima obim struka dva i po metra, ali i pored toga smatra da je stomak njena najveća prednost.

Gejla je sada puna samopouzdanja i oseća se odlično u svom telu, ali nije uvek bilo tako.

- Dok sam odrastala druga deca su mi se rugala i pokazivala prstom na mene. Baš me je bilo sramota što sam debela – priča Gejla.

Ali ona se više ne stidi svoje debljine. Nakon što joj se prvi brak raspao, zbog njene gojaznosti, Gejla je potražila podršku i na internetu je pronašla grupu koja sebe zove – ogromne lepe žene (SSBBW – super-sized big beautiful women).

Zatim je preko interneta stupila u kontakt sa svojim sadašnjim mužem, Lensom, kamiondžiom iz Kanade, koji voli “velike” žene.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Uvek sam mislila da su muškarci koji vole velike žene neki štreberi koji žive u maminom podrumu, ali to je bilo skroz pogrešno – objašnjava Gejla.

Ona ima mnoge zdravstvene probleme, od artritisa do problema sa štitnom žlezdom, kad leti avionom mora da kupi dve karte, potreban joj je skuter da bi se kretala van kuće, ali pored svega toga, kaže da nikad nije bila srećnija.


- Dozvoljavala sam drugima da određuju kako treba da izgledam i kakva treba da budem. Kada sam stvorila pozitivnu sliku o svom telu, dobila sam snagu da budem ono što jesam i uživam u životu – priča ona.

(Telegraf.rs / Metro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA