SVE ŽENE ŽELE PENIS: Uspešne dame kastriraju muškarce

Priznati slovenački seksolog i psihoanalitičar svojim je izjavama o uspešnim ženama šokirao javnost. On smatra da žene vole muškarce jer žele da imaju penis

  • 7

Slovenački seksolog i psihoanalitičar Roman Vodeb svojim je izjavama o uspešnim ženama u emisiji Danijele Trbović "8. kat" totalno sablaznio javnost. Tema emisije koja je na HTV-u prikazana u ponedeljak bili su uspešni i slobodni muškarci.

- Žene koje misle da vole muškarce zapravo žele njihov organ koji nemaju. Ta želja je nesvesna, ona se formira sa tri-četiri godine, kada devojčica napušta majku i želi da se uda za oca – rekao je Vodeb i dodao kako je ženama novac zamena za muški polni organ.

- Novac nije novac, novac je simbol muškog polnog organa. Žene vole novac ne zato što za njega sebi mogu da kupe neke užitke, nego na simboličkom nesvesnom nivou - objasnio je svoje tvrdnje.

Rekao je i da su žene feminističkim pokretom jačem polu oduzele muškost.

- U tom društvu imate nekakve funkcije, imate možda više love od muškaraca. Vi na taj način kastrirate muške – rekao je i dodao da muškarci moraju da budu dominantni jer imaju aktivan organ.

- Žena ima stav "evo me, lepa sam, imam neku nemoć, atraktivna sam za tebe". Ako žena ima neka postignuća, na primer, direktorka je, ona je falična. Ona plaši muškarce. Osećamo se kao "ti imaš duži nego ja". Alfa žene ne postoje, one nemaju seksualni život, one se samo "kurče nekom delatnošću" - zaključio je.


(24sata.hr; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lidija

    20. januar 2013 | 18:45

    Pa ovaj je totalno ponovio Frojdove reci!! Sta je sad tu novo u ovome sto je rekao? Par preformulisanih recenica i odmah svi znaju za njega -.-''

  • Doca

    10. januar 2013 | 14:22

    Devojcica sa 3-4 godine napusta majku i zeli da se uda za oca??? Strasno, pa to bi bila bolest da je to zaista usadjeno u decu. Deca tog uzrasta ni ne znaju za sexualne razlike...budalastina...

  • Žena

    10. januar 2013 | 00:09

    Žene u krevetu žele ku**inu, a ne u novčaniku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA