Pet znakova da imate posla s maminim sinom

Postoje muškarci koji nikada ne uspeju da se odvoje od mamine suknje. Baš zbog toga ih, čim ih prepoznate, treba zaobilaziti u širokom luku

  • 8

Muškarci, iako se smatraju jačim polom, nekada znaju da budu pravi slabići. Nemaju svoje ja, drugi ljudi im diktiraju život i nisu dovoljno samopouzdani da mnoge stvari urade po svom. Ovo se posebno odnosi na mamine sinove, koji ni u zrelim godinama nisu uspeli da se oslobode njenog uticaja. Mamine sinove treba izbegavati, ali ih pre toga treba znati prepoznati. Ukoliko se pitate kako, obratite pažnju na sledeće znakove.

Upoređuje mamino kuvanje s vašim

Svi mi volimo maminu kuhinju, ali konstantno upoređivanje mamine i ženine, to nikako nije dobro. Kada muškarac uđe u brak ili započne ozbiljnu vezu, podrazumeva se da je osoba broj jedan njegova žena odnosno devojka, ali ako po pitanju nečega, pa makar i kuhinje, preovlađuje mamin uticaj, onda je zasigurno reč o maminom sinu.

Mama mu pere veš

Muškarci kojima mame peru prljav veš iako su odavno izašli iz puberteta, predstavljaju kritičnu kategoriju. U redu je da se rukovode njenom pomoći dok su još dečaci, ali zrelost i izrastanje u muškarca podrazumeva samostalno snalaženje. Još ukoliko ima ženu ili devojku, a još nosi mami stvari koje treba oprati, tada je zaista reč o osobi koju treba zaobići.

Svaki dan je zove

Muškarac kojem dan ne može da prođe, a da ne čuje svoju mamicu je potpuno zavistan od njenog glasa i pre svega njenog uticaja na svoj život. Taj se nikada nije osamostalio i nikada neće i koliko god se trudili, uvek ćete biti druga u njegovom životu.


Uvek je na maminoj strani

Mama nikad ne greši. Tako nešto je nemoguće. Ma koliko se trudili da mu ukažete na to da nije u pravu, ne polazi vam za rukom jer je mama svetica, a on je uvek na njenoj strani. A da vi ipak razmislite o begu?

Mama ga posećuje bez najave

Svaki put navrati do njega kada se njoj prohte, ima ključ od njegovog stana i nema potrebe da se najavljuje kada sin to ne zahteva od nje. Takav muškarac može biti kakav god poželite, ali u suštini je slabić koji nikada nije uspeo da izgradi svoje ja i kojem mama, čak i nakon toliko godina, i dalje zapoveda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki11

    23. septembar 2013 | 13:10

    Ja imam jednog bas ovakvog i obozavam ga! Sta cu sad? Da ga ostavljam?

  • Niko bitan

    23. septembar 2013 | 15:20

    Ajde zene ne kukajte. Nisam jedan od maminih sinova, cak sta vise uz svo duzno postovanje prema majci i bez ikakd ikakve ruzne reci njoj nikad nismo imali neki bogzna kakav odnos, ali sutra kad vas sin treba da ode ili nesto uradi vi ce te njemu stajati nad glavom i savetovati, kako, sta, kad, gde... Pa Sunce mamino itd... Jedno je kad vam je muz takav a nije isto kad imate sina i kad je uz zenu onda je snaja vestica, a zaboravljate da ste i vi necije snaje! Samo nesto njanjanjaaa!

  • Makica

    23. septembar 2013 | 13:55

    Ostavi ga ili ako ces tezim putem kao ja,onda ga prevaspitaj,tj. i nju i njega! Uzela sam stvari u svoje ruke i sad je svekrva manja od makovog zrna. Pomucila sam se nekoliko godina ali vredelo je,sad uzivam!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA