Ovi muškarci su katastrofa u krevetu

Žene vole spretne ljubavnike. Kada muškarac ne ume da ih zadovolji u spavaćoj sobi, a još pritom pravi gluposti, situcija postaje napeta za oboje

  • 11

Baš kao što muškarci očekuju od žene da u krevetu ne bude "drvena Marija", tako i dame očekuju od muškaraca razne trikove iz rukava. Muškarac mora da zna i ume ženu da zgrabi, poljubi, svuče, baci na krevet i seksualno zadovolji. Međutim, nemaju svi tu zavodničku moć. Štaviše, mnogi greše i padaju na raznim ispitima, a da toga nisu ni svesni.

Kako bi vam pomogle, žene su odlučile da progovore i podele sa vama nekoliko stvari koje istinski ne podnose u krevetu. Izbegavajte ove stvari i bićete stepenicu više, bliži slici savršenog ljubavnika.

Draga, jesi za seks?

Nema ničeg seksi u traženju dozvole0 za seks, kao ni u muškarcu koji pribegava takvoj taktici. Dobar ljubavnik zna ženi suptilno da da do znanja da želi seks i zna kako da je uzbudi kako bi i ona bila u jednakom raspoloženju. Malo pravih dodira i pogleda dovoljno je za buđenje libida i jednoj i drugoj strani.

A Oskar dobija...

Nikakva vrsta preteranog glumatanja u stilu aktera filmova za odrasle u krevetu ne prolazi. Ženama su dosadni muškarci koji su u stvarnom životu nežni i pristojni, a u krevetu glumataju najveću zvezdu pornića. Najbolje je biti svoj. To, naravno, ne znači da prihvatite osrednjost. Upornost i rad na promenama uvek se isplati, ali bez glumljenja nečega što jednostavno niste.

Spavaća soba jedino je mesto za seks. Stvarno?


Ako partnerka tačno zna gde se koji detalj nalazi u vašoj sobi, u velikom ste problemu. Ali ne brinite. Jednostavno promenite lokaciju. Odvedite je pod tuš, u kuhinju, u podrum... Vodite ljubav u kući i van nje, upotrebite maštu. Žene vole uzbuđenje koje ide uz takvo ponašanje.

Siromašan rečnik

Žene ne vole kada muškarci tokom seksa ponavljaju jedne te iste reči. To čak može da bude mnogo gore od tišine. Uživanje se može pokazati na mnogo različitih načina, a dobri ljubavnici znaju lepo da govore u krevetu. I da, mnoge žene tokom seksa vole da pričaju tokom seksa jer ih to pali. Udovoljite im.

Samo još jedan seks u nizu...

Nijedna žena ne želi da se tretira kao lutka na naduvavanje. I nijedna žena ne želi seks bez strasti. To, dakako, ne znači da svaki seks treba da bude kao veliki prasak i stvaranje svemira, ali treba da bude takav da žena oseti da je željena i voljena. Vodite ljubav s njom kao da je jedina na svetu i tu i tamo priredite joj neko seksualno iznenađenje. U protivnom, utehu od mehaničkog seksa žena bi mogla da potraži kod drugog muškarca.

(Telegraf.rs/Tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA