LEZBO-SEKS IZ PRVE RUKE: Evo kako dve devojke vode ljubav

Jedna od najuticajnijih osoba LGBT populacije u Americi Džinsi Limpkin odlučila je da progovori o svojim lezbijskim iskustvima i da odgovore na pitanja koja vas sigurno zanimaju

  • 7

Ukoliko ste oduvek želeli da znate zašto je neka žena lezbijka i kakvo joj to zadovoljstvo donosi, posebno u seksu, na pravom ste mestu. Džinsi Limpkin, koja je pre svega ljubitelj žena, a potom i pornografski producent, advokat i seks-kolumnistkinja magazina "Huffington Post", odlučila je da progovori o svojim iskustvima i podeli sa radoznalim svetom sve što ih oduvek zanima, ali se nikada nisu usudili da pitaju.

Intrigiraju li i vas ista ili slična pitanja, pročitajte odgovore na ona najpikantnija i najzanimljivija koja su joj čitaoci postavljali.

Šta tačno vas dve radite?

Načini na koje vodimo ljubav variraju kao kod heteroseksualnih parova. Naš seks je ujedno bolji jer ne postoji večno pitanje erekcije. Osim toga, žene su sposobne za višestruke orgazme pa je vreme oporavka od seksi igara kratko ili nepostojeće. Praktikujemo oralni seks, analni seks, klasičnu penetraciju i štošta još.

Da li jedna od vas dve ima ulogu muškarca? 


Ovo mi je pitanje uvek urnebesno smešno jer pokazuje koliko su duboko usađene rodne uloge u naše društvo. Ponekad su tu "muževnije" žene ili one sa drugačijim zahtevima koje vole da preuzmu kontrolu, ali ne uvek. Na kraju se sve svodi na lične potrebe, i nije jedna uvek "gore", a druga "dole". Često menjamo uloge.

Da li vam je seks u startu lakši, jer ste obe žene, pa odmah znate šta ona druga voli?

Jako bih to volela. Ali baš kao i kod heteroseksualaca i nama, gej ženama, treba neko vreme da shvatimo šta nam prija. Nisam imala pojma šta radim dobrih godinu dana nakon što sam počela da spavam sa ženama. Tek kad sam upoznala svoju prvu ljubav počela sam da shvatam koliko fantastičan može da bude seks sa jednom ženom.

Upotrebljavate li uvek strap-on (gaćice s veštačkim penisom)?

Ne. Još jednom, zavisi od para, ali što se mene tiče - to je stvar za "specijalne prilike". Međutim, neki ga upotrebljavaju češće. Ponekad se uživimo u glumu pa neko preuzme ulogu muškarca, a to nije uvek nužno, već isključivo pitanje želje i potrebe.

Ako voliš žene, zašto imaš seks sa devojkom koja izgleda kao muškarac?

Muškarci su muškarci. Budući da sam lezbijka, privlače me delovi tela i mozak koji ima žena. Muškarci nemaju grudi, a to je ono na šta se lezbijke, između ostalog, pale. Teško se na emotivnom nivou povezujem s muškarcima. Mogu da imam prijatelje, ali ne mogu da se zaljubim u njih jer se prosto ne povezujemo na tom nivou.

Ako imam potrebu da poljubim curu, jesam li lezbijka?

Ne nužno. Naša kultura pridaje previše pažnje etiketama. Možda ste gej, možda niste. Nadam se da ćemo stići do trenutka u istoriji kad to više neće biti bitno.

(Telegraf.rs/HuffingtonPost)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA