Zvezda već oborila rekord Evrokupa?

Za dva dana prodato 15.400 karata za meč sa Budiveljnikom, što je verovatno već sada brojka koja predstavlja rekord takmičenja, iako se čeka dopis ULEB -a o najvećoj poseti.* Ulaznica ima još, pa nema sumnje da ukrajinski tim čeka navijački "pakao" u Kombank Areni

  • 9
KK Crvena zvezda - KK Lokomotiva Foto: S. Pikula

Revanš meč četvrtfinala Evrokupa između Crvene zvezde i Budiveljnika pobudio je ogromnu pažnju javnosti.

Za duel između crveno-belih i šampiona Ukrajine vlada ogromno interesovanje o čemu svedoči podatak da je za samo dva dana prodato čak 15.400 ulaznica.

Sudeći po interesovanju mogao bi vrlo lako da bude oboren rekord Evrokupa, jer se očekuje skoro 20.000 navijača na ovom meču. Za sada se čekaju zvanični podaci iz ULEBA o najvećoj poseti u istoriji ovog takmičenja, ali teško je očekivati da je neki klub imao 20.000 navijača. Možda najviše 15.000 i to u finalu.

U svakom slučaju Zvezda ima lepu priliku za istoriju. Ulazak u polufinale i obaranje rekorda.

Inače, na prvoj utakmici sezone u Evroligi, protiv lokomotive u Kombank Areni, crveno - beli su imali 19.000 gledalaca. Sada, zbog važnosti meča, trebalo bi da ih bude više...

IMA JOŠ KARATA

Ipak, dobra vest za sve navijače crveno-belih je da karata još ima u prodaji i one se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima (Kombank arena, Dom omladine, TC Ušće, Bilet centar i još 150 prodajnih mesta širom Srbije).

SAMO BEZ INCIDENATA I BACANJA PREDMETA NA TEREN

Utakmica je na programu u sredu od 19 sati i 30 minuta, a kapije Kombank arene biće otverene dva i po sata ranije, odnosno već od 17 sati.

S obzirom da je ovaj meč proglašen utakmicom visokog rizika biće sprovedene opsežne mere bezbednosti pa se pozivaju svi navijači da u dvoranu dođu ranije kako bi se izbegle gužve.

Na ulazima će biti oduzimani svi tvrdi predmeti i sitan novac koji će biti doniran Crvenom krstu.

KK Crvena zvezda Telekom apeluje na sve navijače da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren i upotrebe lasera i pirotehničkih sredstava.

S obzirom da je Crvena zvezda ove sezone već nekoliko puta kažnjavana od strane disciplinskog sudije svaki i najmanji incident mogao bi da ima nesagledive posledice za klub.

RADONJIĆ: TREBA IZDRŽATI PRITISAK

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da očekuje težak meč protiv Budiveljnika u revanš utakmici četvrtfinala Evrokupa, ali da se nada da su crveno-beli spremni da izdrže pritisak i izbore prolazak među četiri najbolje ekipe tog takmičenja.

Zvezda je u prvom meču u Kaunasu izgubila sa 82:79 i za plasman u narednu rundu potrebna joj je pobeda od minimum četiri poena razlike.

- Spremni smo da iznesemo veliki pritisak, koji je postavljen od početka sezone. Mislim da će biti još težih situacija. Ne opterećujemo se razlikom, mnogo je važnije da odigramo na nivou.

-  Nadam se da ćemo imati manji broj grešaka nego u Litvaniji gde smo im dozvolili mnogo lakih poena", rekao je Radonjić na konferenciji za medije u KOMBANK areni.

On je dodao da odsustvo povređenog Artura Drozdova ne predstavlja veliki hendikep za ekipu Budiveljnika.

- Dolazi nam jako iskusan i kvalitetan tim, imaju Lavrinoviča i nekoliko dobrih Amerikanaca, to su dokazali protiv Nantera u gostima. Bez dileme meč zahteva maksimalnu koncentraciju svih 40 minuta i nadam se da ćemo doći do povoljnog rezultata- poručio je Radonjić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok

    25. mart 2014 | 13:48

    A ko ju je to i zasto proglasio "utakmicom visokog rizika"?

  • meek mill

    25. mart 2014 | 15:53

    ajmoooo

  • grobar do koske

    25. mart 2014 | 17:52

    Samo za Kup takmicenja i jesu,a zna se Institucija rekorder Evro-lige....Partizan-MIT ili cudo !!! Uvek ce biti samo blede kopije Institucije !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA