Glumac iz "Igre prestola" bi mogao da postane NFL igrač! (FOTO)

Haftor Bjornson, glumac koji tumači lik Gregora Klegana u seriji "Game of Thrones" mogao bi da postane igrač američkog NFL tima, Indijanapolis Koltsa

  • 0

Znate ga kao Gregora Klegana ili "Planinu" iz serije "Igra prestola", a u pitanju je islandski glumac Haftor Bjornson koji je svojom neverovatnom korpulentnošću skrenuo pažnju svih fanova ove popularne serije.

Bjornson je zapao za oko i vlasniku NFL tima Indijanapolis Koltsi, Džimu Irsaju koji razmišlja da mu pruži šansu u svom timu. Kako navodi sajt "SportsGrid", Irsaj je impresioniram veličinom Islanđanina, a to je potvrdio i na svom Tviter profilu.

Bjornson je visok preko dva metra, ima čak 190 kilograma, a već dugo godina se sa uspehom takmiči u takmičenju "Strongmen", posle neuspešne košarkaške karijere, koja je okončana povredom kolena.

Zbog svoje veličine, Bjornson bi mogao fenomenalno da štiti kvoterbeka Koltsa, Endu Laka, iako nikada nije igrao američki fudbal, ali bi upravo povreda kolena mogla da bude prepreka njegovom angažmanu.

Uloga u “Game of Thronesu” mu je prvo glumačko iskustvo, a on je treći glumac koji igra ulogu Gregora Klegana, posle Konana Stivensa i Ijana Vajta.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA