Svetsko prvenstvo je već počelo na Telegrafu: Dođite na Brazilmaniju! (FOTO)

Sve o stadionima, reprezentacijama, navijačicama, a posle svaki minut, gol i meč pratite na našem Specijalu posvećen najvećem sportskom događaju 2014. godine

  • 0

Ne možemo više da izdržimo. Pustili smo vas dva dana da sami istražujete i vidite kakav je to Telegraf novi sajt napravio posvećen isključivo Svetskom prvenstvu u Brazilu, a sad smo odlučili da vas i zvanično pozovemo na Brazilmaniju, Specijal posvećen Svetskom prvenstvu u fudbalu (12. jun - 13. jul).

 

Žurku koju organizujemo sami, a trajaće i posle odigranog finala Mundijala, koje zvanično počinje 12. juna utakmicom između Brazila i Hrvatske.

 

Šta smo vam to ponudili?

 

 

Na stranicama sajta brazilmanija.telegraf.rs možete se upoznati s istorijatom šampionata, praćenim video-snimcima koji su obeležili prvenstva od 1930. do 2010. godine.

 

Moći ćete da pročitate o svim stadionima na kojima će se igrati ukupno 64 utakmice, da steknete uvid u ceo raspored šampionata. Od onog kad će se mečevi igrati u okviru osam grupa i njihovih satnica, do kasnije nokaut faze, sve do borbe za titulu najbolje reprezentacije sveta.

 

Ne brinite, svaka reprezentacija je detaljno obrađena, sa spiskom igrača (koji će konačno biti poznat 2. juna). Ovde možete da se informišete o svojim favoritima, reprezentacijama čija vas igra nervira, ali i o onima koje volite samo zbog toga što večito imate problema sa izgovaranjem prezimena njihovih članova.

 

Naravno, Telegraf ne bi bio to što jeste kad vam ne bi pružio i nešto za opuštanje. Brojni video-snimci, kao i prelepe navijačice i njihove aktivnosti, ublažiće vam onu ranu napravljenu od Siniše Mihajlovića i njegovih pulena koji su nas naterali da jun i jul provedemo gledajući tuđe nacionalne timove na možda i najvažnijem Mundijalu u njegovoj istoriji.

 

 

Očekujte lude, brze i informacije iz minuta u minut o svemu što se događa u zemlji kako kažu kafe, sambe, ali pre svega fudbala.

 

Rubrika vesti je zadužena za to.

 

Telegraf se odavno zagrejao, vi ste na redu, pratite nas. Sledi vaših, naših i fudbalskih mesec i po dana.

 

(S. Milošević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA