UZNEMIRUJUĆE! Užasan prelom noge Pola Džordža! (VIDEO)

Na trening utakmici reprezentacije SAD-a, Pol Džordž je doživeo povredu zbog koje će dugo odsustvovati sa terena

  • 3

Neverovatan peh dogodio se Polu Džordžu na trening utakmici reprezentacije SAD-a u Las Vegasu. Igrao se treći minut poslednje četvrtine, kada je najbolji igrač Indijane pokušao da izblokira Džejmsa Hardena koji je bio u kontri i tom prilikom nezgodno doskočio na mesto gde se zaštita konstrukcije koša spušta na parket.

 

Prilikom doskoka, potkolenica desne noge je pukla, a u dvorani je zavladao muk. Džordž je na nosilima iznet sa terena, a na licima njegovih saigrača mogao se videti izraz neverice. Kako prenose američki mediji, zaštitna maska konstrukcije postavljena je u Las Vegasu bliže terenu nego što je to predviđeno NBA propisima.

 

 

Džordža sigurno očekuje dugačka pauza, a američka reprezentacija će nastaviti pripreme za predstojeće Svetsko prvenstvo koje se održava u Španiji. Ipak, sjajni košarkaš se zahvalio svima na podršci i najavio da će se vratiti bolji nego ikada.

 

 

 

- Hvala svima na ljubavi i podršci. Biću dobro i vratiću se bolji nego ikad. Volim vas sve - napisao je Džordž na Tviteru

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cile

    2. avgust 2014 | 11:15

    Stvarno mi je zao. Prosle sezone je pokazao o kakvom igracu je rec a sad mu je karijera dovedena u pitanje.

  • Урош

    2. avgust 2014 | 12:13

    Не желим да гледам снимак, али ако је њему пукла потколеница, мора да је гадно.. Штета због СП, хоћу да гледам Србију и САД у пуним саставима, да видимо како стојимо..

  • Kej Di

    2. avgust 2014 | 13:11

    Ajoooj :-(((

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA