Posle Partizana i zaposleni u Zvezdi prete štrajkom!

Kako prenosi "Sportski žurnal", radna zajednica u Crvenoj zvezdi najavila je da će u četvrtak obustaviti rad ako joj se ne isplati barem deo dugovanja

  • 12
Zvezdan Terzić i Nenad Lalatović Foto: Marko Todorović

Finansijska situacija u Partizanu i Crvenoj zvezdi je veoma kritična, a to potvrđuju i najnovija dešavanja. Posle pretnje štrajkom u taboru crno-belih, sličan scenario je na pomolu i u Ljutice Bogdana.

Kako prenosi "Sportski žurnal", radna zajednica u Crvenoj zvezdi najavila je da će u četvrtak obustaviti rad ako joj se ne isplati barem deo dugovanja.

Iako je nedavno održan sastanak radne zajednice sa sa vršiocem dužnosti generalnog sekretara Zvezdanom Terzićem, sastanak nije doveo do rešenja problema, pa su se odlučili za radikalnije poteze.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    2. avgust 2014 | 12:58

    Sta posle Partizana,pa na pecurkani strajk neprekidno traje vec 18-20 godina,a sada posto terzu ne zarezuju ni 1% samo je eskalirao, do vaseg skorog kraja..60 000 000 ...xxaaxxaa...SAH,MAT,KATANAC ! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • Proka

    2. avgust 2014 | 11:02

    Izlaz je pretvaranje Marakane u pogon za proizvodnju i preradu pečuraka. Pa ljudi znate li,pošto je kg šampinjona. A Marakana ima dobro zemljište za pet,šest berbi godišnje. Marakana da se zove Pečurkana, a Zvezda Šampinjon...bio bi to brend. Nema od fudbala vajde...sve je pokradeno...koga da prodaš...starca Milijaša.

  • Totalni mrak

    2. avgust 2014 | 12:11

    Dobar ovaj yugic iza zvezdana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA