OVK terorista uz komentar "Rizik" poslao fotku iz Beograda! (FOTO)

Kao što se i najavljivalo Albanac sa Kosova i pripadnik navijača Prištine, Albert Kastrati nalazi se među navijačima Albanije koji su došli u prestonicu Srbije čime se opdmah pohvalio na Fejsbuku

  • 68

Albanci s Kosova se polako okupljaju u centru Beograda na dan utakmice između Srbije i selekcije "crnih orlova", iako im je bilo izričito naređeno da ne putuju u Srbiju. Među onima koji su se oglušili o naređenje FSS i policije je i Albert Kastrati bivši član terorističke organizacije OVK koji se pohvalio na društvenim mrežama da je stigao u srpsku prestonicu.

Baš kao što je i najavljeno pre nekoliko dana da Kastrati zajedno sa grupom "Pliske" planira da dođe na utakmicu, on je to i učinio, a u napu zemlju je ušao iz Makedonije. Kastrati je oko 10 časova stigao u Beograd i odmah se pohvalio slikom koju je okačio na svoj Fejsbuk profil uz komentar "Rizik" na albanskom jeziku.

Inače prema fotografijama na njegovom profilu na ovoj društvenoj mreži može se reći da su oni ovaj svoj dolazak na meč planirali, o čemu svedoči i fotografija na kojoj se vide kopije ličnih karti ljudi koji su se prijavilia za putovanje u Beograd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xy

    14. oktobar 2014 | 11:34

    Terorista iz UČK dolšao u Beograd! Ima li neko u ovoj zemlji ko bi trebao da uhapsi teroristu ili ćemo da se sada samoponižavaomo i na ovakav način?!

  • DS

    14. oktobar 2014 | 12:45

    Terorista nam u zemlji a policija nista ne radi pa gde to ima!?

  • Dragan Trebinje

    14. oktobar 2014 | 12:17

    Majkoo moja kakav jee...Da je malo ljepši bio bi konj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA