LALATOVIĆ OTKRIO: Ovaj fudbaler Zvezde se uplašio da igra protiv Partizana!

- Stalno mi je ponavljao da nije spreman, a i on i ja smo znali da je apsolutno zdrav za utakmicu - rekao je trener crveno-belih

  • 34

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović u zimskoj pauzi namerava da se zahvali petorici, šestorici fudbalera koji nisu ispunili očekivanja, odnosno nisu kadri da nose crveno-beli dres.

Mladi stručnjak je podvukao crtu, a izuzetno su ga zabolele zamerke napadača Đorđa Rakića, koji smatra da je Lalatović glavni krivac za loše rezultate.

LALATOVIĆ ZA TELEGRAF: Mrdaković nije moja želja, a Bosančića je htela Uprava!

- I sam Rakić je svestan da više nije u mojim planovima, a ja sam ga mesecima čekao da uđe u formu, gurao na pripremama da prebrodi strah. U karantinu sam pred utakmicu sa Partizanom pokušao da ga ohrabrim da odigra derbi, a on mi je stalno ponavljao da nije spreman. A i ja i on smo znali da je apsolutno zdrav za utakmicu - rekao je Lalatović za "Sport" i dodao:

- To nikako nisam mogao da shvatim , da postoji igrač, koji takav meč hoće da preskoči. Odmah sam se setio moje situacije kao igrača, kada sam zbog problema sa kolenom žrtvovao šest meseci pauze samo da pobedim Partizan - rekao je trener crveno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • necke

    15. decembar 2014 | 00:48

    Zato si ti Lalatovicu bio kapiten ekipe, a on ce biti upamcen kao jedan od mnogih promasaja uprave... U tome je razlika i zato nikad nije postao igrac jer je p**** !

  • Veljko

    15. decembar 2014 | 00:47

    Pusti dečka vidiš da je sisica...

  • De lija

    15. decembar 2014 | 00:42

    Odma cao iz zvezde!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA