Od kog igrača strepe u Zvezdi?

Posle svega što se događalo u taboru crveno-belih poslednjih nedelja mi s razlogom postavljamo pitanje koga se to plaše u službenim prostorijama na Marakani, ali i kakav je sledeći potez tog igrača?

  • 9

Crvenu zvezdu poslednjih nedelja pogađaju tektonski poremećaji naročito na relaciji igrači - uprava kluba, ali i sa stručnim štabom.

Sportska javnost prvo je bila šokirana pismom za sada još anonimnog fudbalera, mada mnogi pretpostavljaju ko je u pitanju, u kome je napao čelnike kluba, ali pre svih Zvezdana Terzića optužujući ga za sve što se događa u Ljutice Bogdana.

Nakon toga se pojavila informacija da će biti raskinut ugovor sa potpisnikom tog pisma da bi se u ponedeljak pojavilo novo njegovo pismeno obraćanje javnosti u kome nastavlja da napada v.d. generalnog sekretara pominjanjem i da je izbor za novog predsednika kluba samo farsa, jer se vrlo dobro zna ko će i dalje voditi glavnu reč.

Tim povodom oglasio se i Terzić koji je rekao da ne planira da iznosi prjav veš van kluba. U međuvremenu, došlo je i do medijskog prepucavanja između Đorđa Rakića i trenera Nenada Lalatovića.

Dakle, zimska pauza je maltene tek počela, a već se poprilično zakuvalo na Marakani, a na osnovu svega do sada viđenog i pročitanog mi se s razlogom pitamo ko je igrač od koga se plaše u Ljutice Bogdana i kakav će mu biti sledeći potez? Da li treba očekivati neko novo pismo?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SOKI P.F.C. PRIJEDOR

    16. decembar 2014 | 13:27

    Pa valjda od Drincica!!! Hahaha!

  • ivan

    16. decembar 2014 | 12:32

    cirkus od kluba

  • Дане

    16. decembar 2014 | 15:53

    Ја би реко да су то гробари написали да би још више урушили Звезду,знаш ону Српску нек комшији цркне крава

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA