RAT U PARTIZANU: Sve o tri klana u Humskoj! (FOTO)

Sve što se dešavalo poslednjih nedelja u Humskoj i što je imalo kulminaciju na Zborovima u utorak, poprilično je zbunilo mnoge i zato smo odlučili da vam malo pojasnimo koja je koja struja u crno-belom taboru i ko će biti kandidati za predsednika kluba

  • 19

Burno je bilo u Partizanu proteklih meseci, a stepen ključanja se povećava svakodnevno kako se bliže izbori za predsednika kluba i novo rukovodstvo, ali vrhunac usijanja bi trebalo da bude na Izbornoj skupštini zakazanoj za četvrtak.

Kažemo trebalo bi, jer je posle sastanka Upravnog odbora u sredu i taj datum doveden u pitanje, s obzirom da su pojedini članovi izneli niz nepravilnosti tokom održavanja dva Zbora u utorak.

Za razliku od prethodnih godina kada su u Humskoj uglavnom kraj godine čekali u svečarskoj atmosferi, sada je situacija potpuno drugačija. Više od mesec dana traje predizborna borba za naslednika Dragana Đurića mestu prvog čoveka, a kulminacija svega toga bila je u utorak na Zborovima koji su održani.

Upravo posle svega što se događalo na stadionu u prethodnih nekoliko nedelja, a što je možda mnoge više zbunilo nego što im je raščlanilo ko je ko i ko su kandidati za predsednika, malo ćemo vam razjasniti čitavu situaciju i sa kandidatima, ali i sa strujama u klubu.

Krenimo, od dosadašnje uprave na čijem je čelu bio Dragan Đurić. On i Upravni odbor su za sada jedini i bili istakli svog kandidata za predsednika na sledećim izborima, a to je dosadašnji potpredsednik kluba Mile Jovičić, za koga se u jednom trenutku čak i pomislilo da će biti jedini kandidat i već je bio viđen kao novi prvi čovek crno-belih.

Međutim, ta situacija je počela da se menja sa pojavljivanjem prvo Alberta Nađa kao mogućeg kandidata, ali onda i Sretena Nikolića kao čoveka koga će grupa okupljena upravo oko nekadašnjeg veziste Partizana istaći kao svog protivkandidata, ali od toga nije bilo ništa posle Zbora u utorak, jer ni Nađ, ni Nikolić nisu izabrani u Skupštinu kluba.

I dolazimo da treće struje koja se jasno pokazala upravo na prvom Zboru na iznenađenje mnogih koju predvodi nekadašnji generalni sekretar Žarko Zečević, a koja još uvek nije zvanično istakla svog kandidata, a to će biti najverovatnije Zoran Popović, koji se i ranije pominjao kao mogući kandidat odlazećeg UO, ali je izgubio od Mileta Jovičića na sastanku.

Ipak, očigledno nije odustao od želje da sedne u fotelju Partizana. Mnogi su, upravo Popoviću, nakon usvajanja spiska kandidata za ulazak u klupsku Skupštinu koji je pročitao Zečević, počeli da čestitaju kao budućem predsedniku, ali ne bi trebalo trčati pred rudu, jer se izgleda u Humskoj nikad ne zna sve do samog kraja.

Upravo iz tih razloga se pojavila i spekulacija da bi iz senke kao kandidat te grupacije umesto Popovića, mogao da iskoči Ljubiša Tumbaković. U svakom slučaju ko će to biti tek će se saznati, ali ono što je jasno posle Zborova koji su održani je da je baš kandidat te grupacije bliži pobedi u odnosu na Jovičića.

Dakle, u četvrtak na izborima će sa jedne strane sigurno biti Mile Jovičić kao predstavnik odlazeće garniture i neko iz struje Žarka Zečevića. Da li će to biti Zoran Popović ili Ljubiša Tumbaković, moraćemo da sačekamo da bismo saznali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KEKEC

    24. decembar 2014 | 17:56

    Nije ovo rat, ovo je rovovska borba za ZLATNO GNEZDO!!!

  • deki smederevo

    24. decembar 2014 | 19:52

    Normalno da je borba, jer je Pfc kao sampion zadnjih 7 godina prodao igraca za 100 mil.eura i Zeka ce to sve ponovo da spakuje za narednu dominaciju od bar 20 godina .cepaj !

  • Roki

    24. decembar 2014 | 19:57

    Od svih kandidata jedino nadj istinski voli partizan .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA