ZATO JE NOVAK PSOVAO: Ovaj Marijev pokret je izluđivao Đokovića tokom meča! (VIDEO)

Određeno ponašanje britanskog tenisera prilikom skoro svakog njegovog servisa mnogo je nerviralo najboljeg igrača sveta

  • 34

Nije bilo jasno navijačima Novaka Đokovića u Srbiji, ali i širom sveta šta je toliko nerviralo srpskog tenisera tokom polufinalnog meča protiv Endija Marija, naročito kada je britanski teniser počeo dobro da igra u trećem setu u petak, ali i tokom sledeća dva seta odigranih u subotu.

NOLE UPROPASTIO MARIJA: Vreme je za finale i titulu na Rolan Garosu! (FOTO) (VIDEO)

Srpski teniser je još u petak žestoko opsovao u jednom trenutku i time izazvao negativnu reakciju kod publike, koja uopšte tokom čitavog duela nije bila na njegovoj strani, ali mnogi nisu razumeli zbog čega je tako reagovao najbolji reket sveta.

BRITANCI TVRDE: Đoković folira povredu!

Razočarani Mari odgovorio na pitanje: Šta misliš zašto je Đoković tražio pomoć lekara?

U pitanju je nešto što je njegov protivnik radio tokom čitavog polufinala, a što i nije baš u dugu fer-pleja i zbog čega nijednom nije upozoren od strane Paskala Marije, sudije u stolici. Reč je o tome da je Mari tokom skoro svakog servisa, posle tapkanja loptice, kretao na servis, a zatim se opet vraćao tapkanju i na taj način "cimao" našeg igrača.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

Razumljivo je to da teniseri takve stvari rade kada im udara sunce u oči ili kada se začuje nešto iz publike, ali je Britanac to radio u skoro svakoj situaciji i kada nije ga ništa ometalo. Zbog tog "cimanja" je Đoković posle svoje greške poludeo i morao je da pusti bes da izađe iz njega kroz psovku.

- Je***e, pet puta stane! U p**ku materinu, bre - začulo se iz Novakovih usta posle čega se suočio sa salvom zvižduka sa tribina.

Istu stvar je treći teniser sveta radio i tokom nastavka u subotu, samo ovog puta nije uspeo time toliko da izbaci iz takta svetskog igrača broj 1 koji je uspeo da pobedi u petom odlučujućem setu i plasira se u treće finale Rolan Garosa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Животад

    6. jun 2015 | 15:34

    Енглески лепотан, е па нећеш га мајци у финале

  • Neka, neka

    6. jun 2015 | 15:49

    Na kraju je nadmeni britanac zgažen, dodat na listu onih koji su samo učestvovali na ovogodišnjem RG i toliko o tome. Bravo Nole!

  • Mila2

    6. jun 2015 | 17:40

    Ma sta te boli uvo, psuj, izbaci to iz sebe i onda kreni jos jace!! Moze ti se, ti si kralj, doktor! Bravo majstore!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA