Ima 53 godine, ne jede meso, i objasniće vam zašto izgleda kao zmaj! (VIDEO)

Čovek je zagazio u šestu deceniju života, a na trbušnjacima bi mu pozavideli i mnogi profesionalni sportisti

  • 11

Ne vežbate jer nemate vremena, želje, jak karakter? Sad je vreme da vas bude barem malo sramota, jer je pred vama snimak čoveka od 53 godine od čijeg izgleda se za čas dobijaju kompleksi.

>>> Stavio je devojku na leđa, i počeo da radi zgibove (VIDEO)

Endru je jedan od članova udruženja "Barstarzz", koje okuplja sve koji hoće da vežbaju, bez plaćanja članarina i sprava kao u teretanama.

Čovek je zagazio u šestu deceniju života, a na trbušnjacima bi mu pozavideli i mnogi profesionalni sportisti.

Pogotovo je luda činjenica da je Endru vegan, što znači da ne jede apsolutno ništa životinjskog porekla. Naravno, bilo je komentara nepoverljivih, koji tvrde da Endru sigurno uzima nekakve suplemente koji bi mu pomogli da održava formu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zeljko

    30. oktobar 2015 | 15:32

    Nije me ni malo sramota.. On je dokon po ceo dan nista drugo neradi.. Ja sam zaposljen i imam sina kojeg treba da nahranim.. Pozz

  • Nesa

    30. oktobar 2015 | 13:27

    Neka njega ako cu ceo zivot da pasem travu da bih izgledao kao on. Shvatice valjda jednom sta je propustio u zivotu, cevape, pljeskavice, becku, krilca na zaru....

  • Viktor

    2. novembar 2015 | 11:29

    Ko god ima dilemu neka napravi experiment , svako ko je probao ovaj nacin ishrane , u bilo kojoj dobi nije se nikad vratio na staro ! Garantujem iz licnog iskustva da je neuporediva snaga i izdrzljivost na biljkama ,,sto je i normalno za bica koji su biljojedi !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA