ŠTA NIJE U REDU SA OVOM SLIKOM? Razlog može samo da vas iznervira (VIDEO)

Svi koji su gledali prenos meča Partizan - Galatasaraj su verovatno ovaj prizor primetili

  • 1

To kroz šta već godinama prolazi vaterpolo klub Partizan jedva da može da se opiše.

 

Klub sa dugom tradicijom, koji je bio na vrhu sveta, iznova se svake godine susreće sa problemima koje su u drugim zemljama nezamislivi kada je u pitanju profesionalni sport.

 

Sve teža finansijska situacija pritiska igrače koji ipak odolevaju i pružaju svoj maksimum. Prošle nedelje su ponovoimali probleme sa grejanjem vode na bazenu na Banjici, a onda su u subotu pobedili ni manje ni više nego Galatasaraj.

 

- Prvi trening po povratku iz Splita je otkazan, dok smo kasnije radili u bazenu Zavoda za sport. Verujem da će, kao i do sada, stručni štab i ekipa uspeti da se izdignu iznad svih problema i da će svi pružiti maksimum - rekao je legenda reprezentativnog vaterpola i trener crno-belih Vladimir Vujasinović.

 

Baš kad je on bio u kadru na utakmici, mogli ste da primetite koliko je zarđao stub kod sata. Takvo stanje na bazenu na kom se igraju mečevi Lige šampiona zaista je nedopustivo. Ali je u Srbiji nažalost realno.

 

Printskrin: rts

Printskrin: rts

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biznismen Kicadjo

    1. decembar 2015 | 15:34

    Tuzna slika. Ne razumem savez i ministarstvo,pa taj Udovicic je igrao vaterpolo,a nece da pomogne klubovima,a malo im treba...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA