ISKRENI ILIĆ: Andrija, Brašanac, Džigi... Partizanova deca radila protiv kluba!

Kapiten crno-belih otvorio dušu posle ispadanja iz Evrope

  • 85

Nije igrao, a morao je! Barem takvo mišljenje ima većina navijača Partizana nakon odluke Ljubinka Drulovića da protiv Augzburga na klupi ostavi Sašu Ilića.

Prošla su dva dana od šokantnog ispadanja crno-belih golom u 89. minutu, a kapiten Partizana ''otvorio je dušu'' u razgovoru za Sportski žurnal. Razgovoru u kom je istakao da su Partizanova deca radila protiv interesa kluba.

Darko Brašanac je bio prvi na ''tapetu''...

>>> Cela Uprava Partizana uskoro odlazi! Do tada, glavni je Vazura?!

- Braš, ako voliš Partizan, moraš da padneš, a ne da vučeš loptu i šutiraš! Ako svira penal – super, crveni karton, gol – 2:2... Ako izvuče van šesnaesterca, opet je dobro: ležiš minut, slobodan udarac, dok se postavi živi zid, prošla su još dva! A ti hoćeš da daš gol… I posle umesto da gurne loptu Ninkoviću, on je šutirao.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Andrija Živković je sledeći...

- Andrija Živković šest puta šutira! Stani dete. Dodaj loptu nekome. Polako.

Nije zaobišao ni Nikolu Ninkovića.

>>> SENZACIONALNO! Tomislav Karadžić se VRAĆA U PARTIZAN?

- Isto i za njega važi – može da doda Abubakaru, on šutira... Mogu da razumem Abua kad hoće po svaku cenu da da gol, ali nekoga ko je prošao Partizanovu školu i kog po prirodi mora da boli poraz, zaista ne shvatam i zato ovo i pričam. To sam im i rekao jer su oni nosioci Partizana. To me ubija! Šta je interes Partizana, da ti daš gol ili da prođemo dalje?

Kritika je bila upućena i na račun Stefana Babovića.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Stefana Babovića volim kao da mi je brat, ali, zašto ti koji imaš 29 godina centriraš u 86. minutu umesto da čuvaš loptu, da se uvučeš kod korner zastavice i pokušaš da iznudiš korner, aut? Pa šta i da ti ode lopta u gol-aut, bolje je i to od centaršuta kad nema ko da skoči. Fabrisio je stranac, ne oseća to što osećamo mi koji smo odrasli u Partizanu, zato ne zameram njemu, nego nama.

>>> Bandalovski označio krivca za treći gol Augzburga (VIDEO)

- Ponavljam, Žile, Džigi i Braš su deca Partizana i njima niko to ne treba da kaže. Ja bih pao za penal i valjao se po terenu dva minuta i bilo bi me baš briga da li ste mi dali četvorku ili peicu jer nisam šutnuo, a mogao sam da dam gol - jasan je bio Ilić za kraj razgovora za Sportski žurnal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slosrb

    12. decembar 2015 | 10:23

    Bravo Sale kapiten!! Zaboravio si Drulovica, da i njemu kazes sto tebe nije stavio u igru bar u 80tom minutu umesto babovica i da ti mirno do kraja dovedes utakmicu i prosli bi dalje! Siguran sam! To je Milinkovic uvek napravio i uvek smo dobro prosli na kraju utakmice! .jedan je Ilić kapiten!!

  • Boki

    12. decembar 2015 | 10:22

    Mnogo kvaran igrac, tako se ne uce deca fer-pleju.

  • Nislija

    12. decembar 2015 | 16:38

    Andrija nije dete Partizana i ne znam zasto se to stalno potencira. On je sve sto danas zna naucio po klubovima u Nisu, a u partizan je dosao kao mlada nada fudbala, malo je trcao po Teleoptiku i odjedbom je on Partizanov strasni izum... ne kazem ovo zbog ove vesti, vec zbog stalnih gresaka kada se pise o njemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA