≫ 

Navratilova: Samo jedan teniser može da spreči Đokovića da osvoji Rolan Garos

Legendarna teniserka veruje da će najbolji teniser sveta konačno slaviti u Parizu

  • 13

Martina Navratilova veruje da će Novak Đoković osvojiti Rolan Garos. Takvo mišljenje imala je i prošle godine, ali je, kako kaže, Vavrinka odigrao van pameti i došao do pehara. Sada je nešto slično potrebno i Mariju, ako želi da poremeti Đokovića na putu ka kompletiranju Gren slem trofeja.

- Mslim da će Novak osvojiti, zaista verujem u to. Priznajem, to sam mislila i prošle godine, a on je naišao na Vavrinku koji je odigrao van pameti. To je bio jedini razlog zbog kojeg Novak nije slavio.

- Vavrinka je igrao za 10, a Novak možda za 8. Većina kada igra za 9 ili 10 ne pobeđuje Novaka. Jednostavno, potrebno je da odigrate najbolji meč u karijeri kao što je Vavrinka uradio - kaže Navratilova.

>>> Novak vas vodi kroz kuću u Parizu, dok Jelena svira klavir (VIDEO)

Mnogi sada ističu da bi i Endi Mari mogao da napadne trofej u Parizu s obzirom da igra sve bolje na šljaci.

- Mislim da Endi ima bolju šansu na travi nego na šljaci. Novak se kreće neverovatno, sve vraća. Lakše je doći u napadačku poziciju na travi nego na šljaci, ma koliko da je trava spora. Na šljaci, Novak jednostavno ne promašuje i ima mnogo vremena da dođe do loptice.

- Endi igra sjajno, samo je pitanje da li može da igra tako u kontinuitetu. Kada igra svoj najbolji tenis može da pobedi Novaka, ali teško je zadržati taj nivo, posebno na tri dobijena seta na šljaci - zaključila je nekada najbolja igračica sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scarecrow

    21. maj 2016 | 12:03

    Slazem se da je Marej trenutno, prvi iza Djokovica i da on najvise moze da ga namuci. Pored Mareja su tu Nisikori i Vavrinka koji umeju da odograju jedan turnir godisnje da nikome nije jasno sta se desava i Nadal koji licno mislim da ne moze da pobedi Djokovica vise, pa ni na "njegovom" RG. Djokovic je sada definitivno igrac koji ima najvise kondicije i neverujem da neko moze da ga pobedi u 4. i 5. setu, a da ce biti 3:0 za tog nekog jos manje verujem. Samo da Noleta posluzi zdravlje i osvaja on, cak i vise RG titula do kraja karijere.

  • Misko

    21. maj 2016 | 09:08

    Nije to vazno novak je mlad nije mu stalo do nista vise najbolji je na svetu ima sve vazno je igrati u finalama nole mirno bez pritiska za nas si i za sve tata mataaaaaa

  • Gole

    21. maj 2016 | 11:00

    Da li su tako govorili i kada su Federer i Nadal bili prvi na svetu.Okomili su se na Novaka,mnogo im smeta.NAPRED NOLE,POKAZI IM SVIMA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA