NE BRINI, VLADAĆEŠ JOŠ DUGO! Teniska legenda poslala poruku Đokoviću!

Bivši britanski teniser Tim Henman smatra da će Novak još dugo igrati dobar tenis

  • 7

Nekadašnji britanski teniser Tim Henman smatra da će Novak Đoković još dugo igrati vrhunski tenis. On je siguran da će Novak biti prvi do kraja godine, ali najavljuje da će sledeće godine biti zanimljiva borba za prvo mesto.

>>> Novak Đoković mora na operaciju!

Đoković je posle osvajanja Australijan Opena i Rolan Garosa, u drugom delu sezone malo pao u igri, ali Henman smatra da je to normalno i da nema razloga za paniku.

- Novak je prvi teniser sveta, uzeo je dva gren slema, igrao finale u trećem. To bi mnoge tenisere zadovoljilo. Ne i Novaka!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Mislim da će on još dugo igrati sjajan tenis - rekao je Henman.

Britanac je dodao da njegov zemljak Endi Mari ne može do kraja godine može da prestigne Đokovića.

- Mislim da će Endi teško do prvog mesta do kraja godine. Ali, početkom naredne sezone će imati priliku da postane prvi igrač sveta. Ove godine je loše igrao u Majamiju i Indijan Velsu, tako da će biti zanimljivo 2017. godine", zaključio je Henman za britanske medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    15. septembar 2016 | 19:43

    Nole je kralj.Bice prvi ,a Merej ce jos malo da se koprca.Samo da prodje ova godina ,onda sledi pauza kada ce Djokovic da se oporavi i onda u 2017 ponovo ima da gazi sve redom.

  • ljuti

    15. septembar 2016 | 19:38

    NOLE nema SE bre sekiracije nebi bilo uredu da Ti stalno pobedjujes ! Ostani ti nama ziv i zdrav sa svojom familijom a resto dolazi samo po sebi. I jos nesto dati kazem, SRBIJU volim zbog tebe i srbskog premijera VUCICA koji je politicki borac za narod svoj kao ti teniski.

  • Mica

    15. septembar 2016 | 16:25

    Oce malo sutra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA