≫ 

Ivan Miljković se vraća u srpsku odbojku i dobija funkciju u Savezu?

Legendarni trener Zoran Gajić ući će u trku za prvog čoveka Odbojkaškog saveza Srbije, a tom prilikom otkrio je i ekskluzivnu informaciju vezanu za mesto prvog potpredsednika ukoliko bude izabran

  • 5
Printskrin: Youtube/  novosadskatelevizija Printskrin: Youtube/novosadskatelevizija

Legendarni odbojkaški trener Zoran Gajić odlučio je da se kandiduje na izborima za novog predsednika Odbojkaškog saveza Srbije. On će tako ući u izbornu trku sa legednarnim odbojkašem, Vladimirom Grbićem.

>>> Grbić je zvanično kandidat za predsednika Odbojkaškog saveza

Posebno je istakao Aleksandra Boričića, koji ga je zvao dva puta i koji mu je ukazao podršku.

- Na nagovog mnogobrojnih odbojkaških ljudi, koji su izrazili poverenje u mene, prihvatio sam da se kandidujem za mesto predsednika Odbojkaškog saveza Srbije. Posebna mi je čast što me je dva puta lično zvao gospodin Aleksandar Boričić u povodu predstojećih izbora, što sam shvatio kao podršku i njegovu brigu za srpsku odbojku – rekao je Zoran Gajić za portal odbojka-volleyball.com.

Printskrin: youtube/PGESkra Printskrin: youtube/PGESkra

On je ekskluzivno otkrio da mu je plan da Ivan Miljković bude prvi podpredsednik, koga dugo nema u srpskoj odbojci, od kako se povukao posle osvajanja zlata na Evropskom prvenstvu u Beču.

- Plan je da prvi npotpredesdnik bude Ivan Miljković, sa kojim sam razgovarao i on je prihvatio takvu ideju - otkrio je Gajić, koji ističe da već pravi plan i program koji će prezentovati u narednom periodu.

- Mnogo je bilo onih koji su me tada zvali, ali je sve bilo sporadično i ništa konkretno, pa nisam tome mnogo pridavao važnosti. Ali kada sam video sada da je to postalo masovno i da me podržava puno ljudi, prihvatio sam.

Printskrin: Youtube/Sport network Aleksandar Boričić i smenjeni predsednik OSS Nenad Golijanin; Printskrin: Youtube/Sport network

- Pravim plan i program koji ću u narednom periodu prezentovati. Smatram ovo velikom odgovornošću, jer je Aleksandar Boričić napravio Savez koji je izuzetan i priznat u celom svetu, a to treba nastaviti u budućnosti. Siguran sam da mogu nato nešto da uradim - zaključio je Zoran Gajić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Visekruna

    9. novembar 2016 | 19:57

    Uvek sam se pitao koliko bi bolelo kad bi mi Miljkovic opalio samar.

  • Mishko

    9. novembar 2016 | 20:55

    I sad ce gajic i grbic da budu protivkandidati jedan drugom, vrvtno ce malko i da se bocnu kako bi unizili ovog drugog a na kraju ce, posle izbora obojica u stvari imati visoke funkcine samo je pitanje ko ce biti predsednik ... mnogo prosto

  • Super Hik

    9. novembar 2016 | 23:30

    Ivan je car!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA