Najveće foliranje u istoriji fudbala: Golman glumio da je mrtav da bi ukrao vreme, a onda su mu se brutalno osvetili (VIDEO)

Poljak na golu Deportiva pobedio kada je u pitanju gluma na fudbalskoj utakmici

  • 11

Golman Deportiva iz La Korunje Przemislav Titon je u duelu protiv Reala na Santjago Bernabeu napravio potez kakav se retko viđa kada je u pitanju foliranje. Nije ništa čudno da igrači slabije ekipe foliraju povrede u nadoknadi vremena ukoliko imaju povoljan rezultat, ali način na koji je to on uradio je prešao sve granice.

 

>>> Real umalo izgubio bez Ronalda, igrači hteli da se biju, a onda ih je u sudijskoj nadoknadi OPET spasio Serhio Ramos! (VIDEO)

 

Naime, on je odglumio da je izgubio svest posle udara u stativu gola. Pao je bikvalno kao mrtav i još raširio ruke da bi upotpunio celu scenu.

 

Saigrači su mu prišli i zahtevali lekarsku pomoć, ali za njom definitivno nije bilo potrebe, što je pokazao i usporeni snimak, gde se vidi da je samo rukom udario o stativu, a je glavom nije ni dotakao.

 

Međutim, pao je kao da ga je tenk udario. Kao što to obično biva, karma je ku*va, pa mu se foliranje osvetilo. Serhio Ramos je samo nekoliko sekundi kasnije posle nebeskog skoka zatresao njegovu mrežu i poslao Deportivo u La Korunju praznih ruku.

 

Pogledajte i sami kako je izgledalo foliranje Titona:

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tt

    11. decembar 2016 | 13:07

    Niste u pravu. Ne vidimo se dobro da li je u letu udario licem u stativu ali se jasno vidimo da je pri padu dva puta potiljacnim delom glave udario u zemlju. Sasvim dovoljno za krizu svesti i moguci potres mozga.

  • Istina

    11. decembar 2016 | 14:43

    Samo nesto lupetate,nema ovde glume,ili vi i mi ne gledamo istim o ima

  • Dusko

    11. decembar 2016 | 15:04

    Bio je dobar pad e sad da li je folirao tesko reci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA