Mnogo priča, moraću da mu polomim facu: Ruska UFC zver progovorila o borbi koja se čekala (VIDEO)

Ukoliko Toni Ferguson prihvati borbu, biće to spektakl kakav dosad nije viđen u UFC-u

  • 3

Jedan od najboljih UFC boraca u lakoj kategoriji, Habib Nurmagomedov, prihvatio je da se bori na UFC 209, koji bi trebalo da se održi 4. marta. Još se ne zna ko će mu biti rival, ali se nagađa da bi to mogao da bude Toni Ferguson. Ruska zver, koja je dosad neporažena, ističe da su ga čelnici UFC-a pozvali i ponudili mu borbu protiv Nurmagomedova, što je on odmah prihvatio.

>>> RVAO SE S MEDVEDIMA, DOSAD GA NIKO NIJE POBEDIO: Upoznajte ZVER iz Rusije koje se plaši čak i Mekgregor (VIDEO)

>>> Nurmagomedov objasnio pet stvari koje će uraditi u borbi sa Mekgregorom (VIDEO)

- UFC me je pitao o borbi sa Fergusonom i rekao sam im ''da, želim tu borbu''. Želim da se borim sa Tonijem i svi mi, moj tim i ja čekamo da vidimo kakav će biti njegov odgovor.

Foto: Tanjug/AP Toni Ferguson; Foto: Tanjug/AP

- Mislim da je to najveći nivo borbe u lakoj kategoriji trenutno. UFC nikada nije imao ovakvu borbu, jer je to devet vezanih pobeda, naspram osam vezanih pobeda. To se nikada pre nije dogodilo i mislim da će to biti velika borba. Svako želi da gleda tu borbu i ja želim taj fajt - rekao je Nurmagomedov o borbi sa Fergusonom, a zatim i prozvao svog rivala.

- Mislim da je dobar borac, malo više priča i zato želim da mu slomim facu - oštar je bio Nurmagomedov, što možete pogledati u priloženom videu:

(Telegraf.rs)ž

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mile

    27. decembar 2016 | 18:24

    Ruska zver, koja je dosad neporažena, ističe da su ga čelnici UFC-a pozvali i ponudili mu borbu protiv Nurmagomedova, što je on odmah prihvatio.

  • Dekson

    28. decembar 2016 | 01:57

    Nurmagomedov ce da idominira... i nadam se da ce mu posle ovog meča dati priliku da se bori sa Mc Gregorom za pojas u UFC-u

  • Ispeci pa reci

    28. decembar 2016 | 11:04

    Strasno glup sport

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA