≫ 

Jedan mnogo iritantan i drzak, drugi sjajan Hrvat: Obojica su završili u nesvesti! Dominantna izjava posle borbi Dušana Džakića

Srpski borac evocirao uspomene na dva važna događaja iz njegove karijere

  • 10

Srpski MMA borac Dušan Džakić bio je svojevremeno na udaru mnogih zbog nesportskog ponašanja na meču protiv Hrvata Ivice Džebića, kojeg je, posle nokauta, pljunuo dok se ovome ukazivala pomoć.

Taj duel odigrao se 2011. godine u "Hali Sportova", a Džakić je tada isključen iz dve MMA organizacije.

Bilo je onih koji su tada pomislili da Džakićev nesportski postupak zapravo ima veze sa nacionalizmom, ali ih je Džakić nekoliko godina kasnije demantovao kada je spasao život hrvatskom borcu Sebastijanu Eminiju tako što mu je, posle nokauta, izvukao jezik i sprečio da se ne uguši.

Džakić se na svom instagramu prisetio oba događaja koji su obeležili njegovu karijeru, i podvukao: nije važno ko odakle dolazi, koje je boja koža...

- Dve borbe protiv dva odlična borca, obojica iz Hrvatske. Jedan je mnogo iritantan i drzak , drugi je sjajan momak. Obojica su završili u nesvesti, ugušeni. Šta mislite kome sam pokazao srednji prst, a kome sam gurao prst u usta da mu vadim jezik i povratim ga u život, pri tom zadobio ozbiljne ujede zbog grca vilice... NIJE BITNO IZ KOJE SI ZEMLJE, NITI KOJE BOJE KOŽE, BITNO JE DA POŠTOVANJE ZASLUŽIS. OSU!

Ovde se podsetite detalja obe borbe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Binge

    2. maj 2017 | 12:11

    Retko antipatican lik

  • Vt

    2. maj 2017 | 13:23

    Ko je ovaj imao 3 borbe zasto pisete o njemu

  • Земунац

    2. maj 2017 | 13:18

    Дечко је очигледан пример шта се деси, када се претера са хемијом!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA