Pike: Pravda za Barsu! Sudije nas ne poštuju!

Defanzivac Barselone Đerar Pike nikako nije zadovoljan sudijskim tretmanom prema igračima Barselone!

  • 5

Reprezentativac Španije Đerar Pike smatra da je protivničkim igračima dozvoljen pregrub pristup igri u duelima sa Barselonom i da oni to koriste kako bi zaustavljali napadače Barse na nedozvoljen način.

Iako većina svetske javnosti smatra da je sudija Borbalan vrlo lako dosudio jedanaesterac za ekipu Barselone (koji je Mesi promašio) u okviru Superkupa Španije protiv Atletika iz Madrida odigranog u sredu, Pike celu situaciju doživljava na potpuno drugačiji način:

- Sudije su veoma popustljive, morali bi odlučnije da reaguju kada je u pitanju kriterijum prema mojim saigračima - rekao je Pike za zvanični klupski sajt.

Osim Mesijevog promašaja sa bele tačke Atletiko je ostao sa 10 fudbalera na terenu tom prilikom, ali Barsinim "supermenima" ni to nije bilo dovoljno da postignu pogodak.

- Moramo da se vratimo našoj igri, nije bilo lako protiv Atletika, u buduće moramo biti brži i lopta mora više da cirkuliše. To je naš način za postizanje pogodaka.

Da podsetimo Lionel Mesi je od 86 postignutih golova prošle sezone, i čuvenog obaranja rekorda Gerda Milera, 14 golova postigao sa bele tačke!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Izujedse me komarci

    29. avgust 2013 | 17:05

    Pike,bolje ljuljaj malog i ljubi zenu...

  • Bexon

    29. avgust 2013 | 18:34

    UEFALONA..... ništa niste osvojili bez pomoći sudija... tako da tišina!

  • Dač

    29. avgust 2013 | 18:02

    Kakav dripac,a sto im svaku utakmicu sude penal,i iskljucuju protivnicke igrace,ne vidi?Pajser

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA