POČELI PROBLEMI: Srbija bez Baste napada Hrvate!

Desni bek Udinezea će zbog povrede mišića zadnje lože propustiti kvalifikacione mečeve u septembru

  • 1

Fudbaler Udinezea Dušan Basta zbog povrede mišića zadnje lože neće biti u prilici da konkuriše za tim A reprezentacije Srbije u predstojećim kvalifikacionim utakmicama protiv Hrvatske i Velsa.

 

Basta je proteklog vikenda napustio utakmicu svog kluba u 80. minutu zbog bolova u mišiću. Međutim, došao je u dogovoreno vreme na početak priprema u Staru Pazovu, ali nažalost, posle lekarskih pregleda i urađenih snimanja utvrđeno je da se radi o stepenu povrede koji zahteva terapiju i pauzu najmanje dve nedelje.

 

Dr Miodrag Mladenović, lekar naše A reprezentacije, obavio je konsultacije sa lekrskim timom Udinezea i tom prilikom konstatovano je da bi najbolje za igrača bilo da se odmah vrati u klub i što pre počne oporavak.

 

Selektor Siniša Mihajlović i stručni štab odlučili su da umesto povređenog  Baste, koji je napustio bazu reprezentacije u Staroj Pazovi, naknadno ne pozivaju nove igrače.

 

(Telegraf.rs/fss.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA