Đoković preslišao Granoljersa i zakazao četvrtfinale sa Južnjim!

Prvi nosilac US Opena od starta dominirao u meču protiv Španca i ubedljivo trijumfovao 6:3, 6:0, 6:0

  • 3

Poslednji preostali srpski predstavnik na US OpenuNovak Đoković očekivano je savladao u osmini finala Španca Marsela Granoljersa 6:3, 6:0, 6:0 i plasirao se u narednu rundu, gde ga čeka stari znanac Mihail Južnji.

Ovo je bio tek drugi meč Novaka protiv Granoljersa, i pobeda još lakša nego u njihovm prvom susretu pre dve i po godine, toliko laka da to možda ni Đoković nije očekivao.

Novak je od početka imao inicijativu, lako je osvajao svoje servise i neprestano pretio da ih oduzme protivniku. To je konačno uradio u šestom gemu, poveo 4:2 i prednost sačuvao do kraja seta.

Onda je Nole "dodao gas", napravio brejk, pa osvojio svoj servis i sve tako do 6:0, pa je postalo jasno da uz takvu igru najboljeg svetskog tenisera Špancu nema spasa.

U trećem setu Novak je nastavio nesmanjenim tempom, nije se "smilovao" da rivalu prepusti ni gem i sa novih 6:0 okončao je meč.

Što se tiče predstojećeg duela protiv ruskog tenisera, Novak je svakako favorit, ali to bi mogao da bude nešto veći izazov za Srbina nego što je bio Granoljers. Đoković je sa Južnjim igrao osam puta i zabeležio pet pobeda i tri poraza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA