NIJE ŠTO JE NAŠA! Beograđanka Slađana (23) najlepša volonterka na Evropskom prvenstvu! (FOTO)

Među 50 devojaka naša predstavnica je bez premca. Prvog dana je imala manji peh, jer joj je pala reklama na glavu, ali je prošla nepovređena

  • 10

Nije što je naša, što je iz Srbije i Beograda, ali mlada volonterka Slađana Petrović (23) najlepša je devojka među takozvanim dobrovoljcima za rad na Evropskom prvenstvu u Jesenicama.

Među više od 50 volonterki iz Slovenije, Bosne, Litvanije, Crne Gore i Letonije, naša Slađana bi svakako zaslužila titulu mis Evrobasketa 2013. Visoka, lepa, zgodna, bivša odbojkašica mami uzdahe svih novinara na svakom koraku. 

Slađana, inače, studira ekonomiju u Beogradu, a za volontiranje na EP prijavila se preko sajta šampionata i, naravno, dobila posao bez problema.

Kada se završi prva faza takmičenja u Jesenicama i ekipe prođu dalje, preseliće se i novinari ali i volonteri, pa ćemo moći da vidimo kakve su volonterke u Ljubljani i da procenimo da li je naša Slađana lepša i od njih.

Inače, Slađa, koja kao i ostale volonterke nema pravo davanja izjava po ugovoru sa FIBA, prvi dan je doživela malu neprijatnost jer joj je jedna od reklama pala na glavu.

Na sreću, Slađana je prošla bez povreda.

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije, Dragutin Stojmenović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • REALISTA

    4. septembar 2013 | 14:56

    I nije nesto.

  • Урош

    4. septembar 2013 | 16:32

    Само ми можемо да пљујемо наше драгуље. Девојка је лепа, а ти си љубоморна п***а. :)

  • I

    4. septembar 2013 | 17:13

    Pa realno,u Srbiji ima i lepsih devojaka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA