Murinjo gospodski otpozdravio navijačima na "Marakani"!

Verovatno najpoznatiji fudbalski trener na svetu prisustvovaće meču kvalifikacija za SP između Srbije i Hrvatske i obratiće pažnju na Nemanju Matića i Lazara Markovića

  • 3

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo doputovao je u Beograd redovnom linijom JAT-a iz Londona. Naravno, kako je obećao, odmah se po sletanju uputio na "Marakanu". Na naš najveći stadion stigao je sat vremena pre početka meča i smestio se u VIP sektor.

Žoze Murinjo je gospodski, po ulasku, otpozdravio okupljenim navijačima, ali je odbio da išta priča za medije. Naravno, sama pojava kontroverznog menadžera uvek budi pažnju, no ovaj put je "posebni" prećutao razloge dolaska u Beograd.

Osim Murinja, u Beogradu se očekuje i vlasnik Čelsija Roman Abramovič i oni će zajedno posmatrati utakmicu između Srbije i Hrvatske u kvalifikacijama za prvenstvo sveta u Brazilu.

Vodeći ljudi Čelsija će na licu mesta moći da se uveri u kvalitete Nemanje Matića, koji je prema engleskim medijima, prvi Murinjov pik za zimski prelazni rok, ali i Lazara Markovića, koji je takođe želja londonskog kluba.

Utakmica između Srbije i Hrvatske igra se od 20.45.

(S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA