STRAVIČNA NESREĆA U MAĐARSKOJ: Srpskoj košarkašici amputirana noga (FOTO)

Autobus s igračicama tima iz Đera "bežao" od direktnog sudara pa završio pored puta. Nataša Kovačević i Milica Ivanović van životne opasnosti. Poginulo dvoje ljudi - trener i tim menadžer

  • 17

Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila na putu između Đera i Šoprona ostaće zapamćena i u Srbiji. Naime, autobus u kojem su na prijateljski meč putovale košarkašice Uni Đera, među kojima i dve srpkinje Nataša Kovačević i Milica Ivanović, skrenuo je s puta kako bi izbegao direktan sudar s kolima koja su prešla na njihovu stranu.

 

Prema pisanju mađarskih medija poginuli su trener ekipe i tim menadžer. Trener je helikopterom prevezen do najbliže bolnice, ali je preminuo zbog velikog gubitka krvi. Isti izvori tvrde da su 19-godišnjoj Nataši Kovačević, nekadašnjoj igračici Partizana, Zvezde i Voždovca, lekari amputirali levu nogu ispod kolena!

 

Na žalost, informacija je tačna, a istu je potvrdila i srpska ambasada u Budimpešti. Obe devojke su van životne opasnosti. Milica Ivanović je posle lekarskih pregleda odmah otpuštena iz bolnice, pa će povrede sanirati u svom domu.

 

 

 

(Telegraf)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    7. septembar 2013 | 23:02

    Srbijo ne zaboravi na svoju reprezentativku sa kojom se sudbina poigrala,obezbedi joj dostojanstvo.

  • ana

    7. septembar 2013 | 22:20

    Kako jedan jedini trenutak promeni ceo zivot

  • Lara

    7. septembar 2013 | 21:51

    Žao mi je devojke, samo kad je živa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA